Avent parni sterilizator za mikrovalovno pečico

Zaradi izjemno trdne oblike je Philips AVENT-ov parni sterilizator za mikrovalovno pečico idealen za potovanje. Zaradi izjemno trdne oblike je Philips AVENT-ov parni sterilizator za mikrovalovno pečico idealen za potovanje.
20787 20787

Ocene in mnenja

Opis

Zaradi izjemno trdne oblike je Philips AVENT-ov parni sterilizator za mikrovalovno pečico idealen za potovanje. Philips AVENT -ove stekleničke sterilizira v vsega 2 minutah. Če ostane pokrov zaprt, ohrani vsebino sterilno do 24 ur.

Časi sterilizacije

2 minuti za 1100-1850 W mikrovalovne pečice
4 minute za 850-1000 W mikrovalovne pečice
6 minut za 500-800 W mikrovalovne pečice

Dimenzije: 166 mm M. 280 mm (Š). 280 mm (D)

Vsi sterilizatorji so izdelani iz materialov, ki ne vsebujejo bisfenola A.

Dobra higiena dobro zdravje

Sterilizacija s pomočjo pare je dokazano najboljša zaščita vašega dojenčka pred nevamimi bakterijami, dokler njegov imunski sistem ni dovolj močan. Pomanjkljivo čiščenje pripomočkov za dojenje in hranjenje lahko pri dojenčku povzroči težave s trebuščkom in drisko. Da bi vam pomagali zaščititi vašega malčka, vam Philips AVENT priporoča pamo sterilizacijo kot najhitrejši in najučinkovitejši način, saj uniči kar 99,9% škodljivih bakterij.

Za hitro in vamo segrevanje mleka ali hrane za dojenčke uporabite Philips AVENT-ove grelnike stekleničk, ki zagotavljajo enakomemo temperaturo hrane, brez vročih mest

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avent Avent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja