Avent prsna črpalka SCF330/20

Zelo učinkovite prsna črpalka. Zelo učinkovite prsna črpalka.
460478 2595

Ocene in mnenja

Opis

Kaj vsebuje

•Potovalna torbica za cucelj: 1 kosov
•Stojalo za stekleničko/pokrov za lijak: 1 kosov
•Posoda za materino mleko (125 ml/4 oz): 1 kosov
•Izjemno mehek cucelj za novorojenčke: 1 kosov
•Ročna prsna črpalka: 1 kosov
•Tesnilni pokrov: 1 kosov

S tem ko ste izbrali Philips AVENT ste si zagotovili izdelke vrhunske kvalitete, ki so oblikovani tako, da v največji meri ugodijo potrebam mamic in njihovih malčkov. Ko se odločate za dojenje, hranjenje po steklenički ali za kombinacijo obojega, vam izdelki izdelani po najvišjih standardih kvalitete in varnosti pomagajo pri lažji odločitvi.

Klinično je dokazano, da je prsna črpalka Isis enako učinkovita kot bolnišnična električna prsna črpalka. Poleg črpalke komplet vsebuje še dve steklenički za shranjevanje mleka, dva cuclja in dva pokrovčka za steklenički.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Motnje v menstrualnem ciklusu

Premenstrualni sindrom označuje ciklično ponavljanje somatskih, psiholoških in čustvenih simptomov, ki se pojavljajo pri ženski v plodnem obdobju. Značilno je slabšanje simptomov proti koncu menstrualnega ciklusa in njihovo izboljšanje ob nastopu menstrualne krvavitve. Skoraj vsaka ženska z rednimi menstrualnimi ciklusi občuti katerega od simptomov PMS, 3-8 % pa jih trpi za hujšo obliko. To je premenstrualna disforična motnja, ki jo zaznamuje depresivno razpoloženje, izredna anksioznost, občutno nihanje razpoloženja in nizka stopnja želje po dejavnosti. Vzroka za premenstrualni sindrom še niso uspeli v celoti pojasniti. Predpogoj za njegov nastanek je normalno delovanje jajčnikov, saj z zavira njem njihovega delovanja in z nastopom menopavze simptomi izzvenijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avent Avent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja