x
Vse kategorije
Avent prsna črpalka SCF330/20
Avent prsna črpalka SCF330/20
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Avent prsna črpalka SCF330/20

Proizvajalec: Avent
Zelo učinkovite prsna črpalka.
Cena: 49,17 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Kaj vsebuje

•Potovalna torbica za cucelj: 1 kosov
•Stojalo za stekleničko/pokrov za lijak: 1 kosov
•Posoda za materino mleko (125 ml/4 oz): 1 kosov
•Izjemno mehek cucelj za novorojenčke: 1 kosov
•Ročna prsna črpalka: 1 kosov
•Tesnilni pokrov: 1 kosov

S tem ko ste izbrali Philips AVENT ste si zagotovili izdelke vrhunske kvalitete, ki so oblikovani tako, da v največji meri ugodijo potrebam mamic in njihovih malčkov. Ko se odločate za dojenje, hranjenje po steklenički ali za kombinacijo obojega, vam izdelki izdelani po najvišjih standardih kvalitete in varnosti pomagajo pri lažji odločitvi.

Klinično je dokazano, da je prsna črpalka Isis enako učinkovita kot bolnišnična električna prsna črpalka. Poleg črpalke komplet vsebuje še dve steklenički za shranjevanje mleka, dva cuclja in dva pokrovčka za steklenički.

Priloge

Ali ste vedeli

Motnje v menstrualnem ciklusu

Premenstrualni sindrom označuje ciklično ponavljanje somatskih, psiholoških in čustvenih simptomov, ki se pojavljajo pri ženski v plodnem obdobju. Značilno je slabšanje simptomov proti koncu menstrualnega ciklusa in njihovo izboljšanje ob nastopu menstrualne krvavitve. Skoraj vsaka ženska z rednimi menstrualnimi ciklusi občuti katerega od simptomov PMS, 3-8 % pa jih trpi za hujšo obliko. To je premenstrualna disforična motnja, ki jo zaznamuje depresivno razpoloženje, izredna anksioznost, občutno nihanje razpoloženja in nizka stopnja želje po dejavnosti. Vzroka za premenstrualni sindrom še niso uspeli v celoti pojasniti. Predpogoj za njegov nastanek je normalno delovanje jajčnikov, saj z zavira njem njihovega delovanja in z nastopom menopavze simptomi izzvenijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.