Avitale Immun Direkt vrečice, 20 ali 40 vrečk

Avitale Immun Direkt vrečice je inovativno prehransko dopolnilo z vitaminom C, B12, D3, magnezijem, cinkom in selenom ter histidinom in bioflavonoidi za zdrav imunski sistem.
5188 5188

Ocene in mnenja

Opis

Avitale Immun Direkt vrečice je inovativno prehransko dopolnilo z vitaminom C, B12, D3, magnezijem, cinkom in selenom ter histidinom in bioflavonoidi za zdrav imunski sistem.

Immun Direct - porcijske vrečice, narejene z namenom za neposredno uživanje brez vode s prijetnim okusom medu in žajblja. 

Avitale Immun Direkt vsebuje izbrane, dobro odmerjene vitamine in minerale, ki posebej podpirajo imunski sistem, da je ta zdrav in bolje zaščiten. Vitamini, ki so dodani izdelku so dopolnjeni s fitosnovmi, bioflavonoidi in aminokislino histidin.

Imunski sistem je izzvan prav vsak dan, zlasti v primeru trajnega stresa, onesnaženja okolja in spreminjanja vremenskih razmer.

Sestavine Avitale Immun Direkt vrečic

Vitamini B6, B12 in D3 ter minerali magnezij, cink in selen prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Vitamin C podpira imunski sistem med intenzivno telesno aktivnostjo in tudi po njej. Oksidativni stres je zaradi prisotnosti C vitamina vidno ublažen. 

Cink, selen in vitamin C pomagajo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Delitev celic / rdeče krvne celice prav tako potrebujejo omenjene elemente. 

Vitamin D3, cink in magnezij podpirajo delitev celic, vitamin B6 pa prispeva k normalnemu nastanku rdečih krvnih celic. Energijska presnova prav tako poteka na račun omenjenih elementov. 

Vitamini C, B6 in B12 ter mineral magnezij zagotavljajo podporo zdravi, normalni presnovi, zmanjšujejo morebitno utrujenost.

Kakovost izdelka po najboljši ceni

Varnost izdelkov in kakovost surovin imata za proizvajalca največji pomen. Strokovnjaki redno izvajajo obsežne preiskave, da bi zagotovilikvaliteto in učinkovitost izdelka. 

Način uporabe Avitale Immun Direkt vrečic

Vsebino vrečice zaužijte po obroku enkrat na dan po 1 vrečico. 

Vsebino vrečice vsujte neposredno na jezik, pustite, da se počasi raztopi in pogoltnite.

Namig: Vitamin D3 je topen v maščobah in ga telo bolje absorbira z obroki, ki vsebujejo maščobo.

Sestavine Avitale vrečic

Polnilo: sorbitol; Trimagnezijev dicitrat, natrijev askorbat (vitamin C), magnezijev oksid, med v prahu, cinkov glukonat, L-histidinska baza, sredstvo za zakisavanje: citronska kislina; Sredstvo za sproščanje: trikalcijev fosfat; Izvleček listov žajblja, sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin (rastlinske); Aroma: aroma medenega žajblja, holekalciferol (vitamin D3) citrusi bioflavonoidi, cianokobalamin (vitamin B12), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), sladila: sukraloza, selen metionin

1 dnevni odmerek vsebuje

240 mg vitamina C (300% NRV *)

150 mg magnezija (40% NRV *)

50 mg L-histidinske osnove

10 mg cinka (100% NRV *)

5 mg citrusov (bioflavonoidi)

4,2 mg vitamina B6 (300% NRV *)

50 mg selena (91% NRV *) ) 

20mcg vitamina D3 / 800 ie (400% NRV *)

7,5mcg vitamina B12 (300% NRV *)

NRV * =% referenčne vrednosti hranil (NRV = referenčna vrednost hranil) v skladu z uredbo EU o informacijah o hrani

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Boleča rama, kronična

Koga lahko prizadene?
Bolečine, vnetja in odlaganje apnenca vedno bolj omejujejo sposobnost gibanja rame; pride do tako imenovane »zamrznjene rame«, ki jo je zelo težko premikati, včasih pa postane rama popolnoma toga.

Pri trajni preobremenitvi - večinoma prek več mesecev ali let - se lahko mišično ali kitno tkivo pretrga. Poškodba rotacijske točke pri padcu je redka.

Pri 1 do 2 odstotkih primerov pride do kroničnih bolečin zaradi obrabe sklepa.

Drugi vzroki so napačna drža in napačno obremenjevanje, na primer pri poklicnih dejavnostih, kot sta tapeciranje ali pleskanje, ali težave z imunskim sistemom, kot pri revmatičnem artritisu ali polimialgiji, to je genetsko pogojena, zelo težka oblika revme.

Polimialgija napade vrat, rame in čeljust in vodi do vročine, potrtosti in zmanjšanja telesne teže. V delu vratu, ram in nadlahti se pojavijo mučne bolečine, predvsem zjutraj in zvečer. Sklepi postanejo togi, pogosto prizadeti ne morejo zjutraj normalno hoditi. Ker pride zaradi tega do neaktivnosti, postane rama še bolj toga. Prizadeti so predvsem starejši ljudje, prvi simptomi pa se pojavijo po 60. letu starosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avitale Avitale
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov