A.Vogel gabezova krema, 35 g

A.Vogel gabezova krema vsebuje kvaliteten izveček gabeza ali po latinsko Symphytum off ; le-tega pridobivajo iz svežih zelišč. A.Vogel gabezova krema vsebuje kvaliteten izveček gabeza ali po latinsko Symphytum off ; le-tega pridobivajo iz svežih zelišč.
923664 4906

Ocene in mnenja

Opis

A.Vogel gabezova krema vsebuje kvaliteten izveček gabeza ali po latinsko Symphytum off ; le-tega pridobivajo iz svežih zelišč.

Gabes spada v skupino trajnic, ki vsebuje široke kosmate liste ter cvetpve, ki somajhni in zanimive zvončaste oblike. Nahaja se in uspeva predvsem na vlažni predelih in travnatih površinah, predvsem v bližini vode, potokov in rek.

Ekstrakti gabeza so cenjeni v zdravilstvu, dobro je poznan med zeliščarji in je vsestransko uporaben.

Izvleček je vedno pridobljen iz povsem svežih rastlin.

Prednosti kreme

  • koža ni mastna
  • po nanosu se krema hitro in enostavno vpije v kožno površino
  • koža je regenerirana in prijetno dišeča
  • ekstrakt je kvaliteten in ima vse kvalitetne lastnosti za uporabo v farmacevtskih formulacijah
  • prijeten pbčutek lagodja po nanosu

Učinki gabeza ob nanosu

O učinkih se žal ne smemo preveč razpisati, saj nas omejujejo razne direktive EU, zato si o njegovih številnih učinkih preberite s pomočjo iskalnikov in brskljalnikov.

Uporaba gabezove kreme

Kremo uporalbjajte predvsem za namene tretiranja mišic in kože po fizičnih obremenitvah le-teh. Vpliva predvsem na lokalno prekrvavitev tkiva s krvjo, blagodejen vpliv pa ima tudi na sklepe. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po pljučni emboliji

Verjetnost, da pride do ponovne pljučne embolije pri bolnikih na antikoagulacijskem zdravljenju, je zelo majhna. Nekateri bolniki v mesecih in letih po pljučni emboliji razvijejo napredujoče simptome zaradi prizadetosti srca in dihal, ki so posledica povišanega pritiska v pljučih in popuščanja srca.
Kako poteka zdravljenje bolnika po pljučni emboliji?
Po odpustu iz bolnišnice bolnik nadaljuje z antikoagulacijskim zdravljenjem v obliki tablet, ki ga ambulantno vodi za to posebej usposobljen zdravnik. Trajanje zdravljenja je odvisno od vzroka pljučne embolije (znani neznan, preboden/trajen) ter števila že prebolelih pljučnih embolij (prva, druga ... ). Nekateri bolniki doma prejemajo podkožne injekcije nizkomolekularnega heparina, ki si ga ponavadi aplicirajo sami. Takšno zdravljenje mora prav tako spremljati zdravnik, ki vodi antikoagulacijsko zdravljenje, in tudi določiti njegovo trajanje.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov