Avtorske pravice

Odgovornost za vsebino

Vsebina strani na spletišču moja-lekarna.com je ustvarjena zelo skrbno, številne na straneh navedene podrobnosti pa se redno posodabljajo in tudi preverjajo skozi čas. Kljub temu vseeno ne moremo zagotoviti, da so vsi podatki popolni, pravilni in vsak trenutek posodobljeni. Kot ponudnik storitev smo odgovorni za lastno vsebino na teh straneh, vsebina posredovana s strani tretjih oseb (torej s strani zastopnikov, predstavnikov izdelkov) pa je vsebina, ki je ne spreminjamo, vsakršna napaka pa je zgolj napaka za katero krivde ne nosimo. Naša zaveza je, da bomo ob odkritju tovrstne napake opaženo nedoslednost nemudoma odstranili oziroma jo korigirali v lastni režiji. 

Odgovornost za povezave

Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave do zunanjih spletnih mest, nad vsebino katerih seveda nimamo nadzora. Posledično ne prevzemamo nikakršno odgovornosti za takšno vsebino. Zagotovimo lahko le, da ponudniki ali upravljavci teh zunanjih spletnih mest ostajajo ves čas odgovorni za svojo vsebino, ki jo prav tako redno aktualizirajo in usklajujejo z dobrimi praksami. Povezane strani so bile predvsem v času ustvarjanja tovrstnih povezav dostopne, aktualne in skladne z zakonodajo. 

Stalnih pregledov povezanih strani ni mogoče razumno pričakovati brez konkretnih dokazov o morebitni kršitvi vsebine omenjenega spletnega mesta. V kolikor bomo presodili, da določena konkretna spletna stran krši naše smernice in dobro prakso, bomo povezavo odstranili oziroma jo nadomestili z drugo, aktualnejšo. 

Avtorske pravice

Vsebina in dela na teh straneh so predmet zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 16/07 – uradno prečiščeno besedilo, 68/08, 110/13, 56/15, 63/16 – ZKUASP in 59/19). Za reprodukcijo, spreminjanje, distribucijo ali kakršno koli drugo uporabo naših vsebin, ki presega določbe zakona o avtorskih in sorodnih pravicah, je potrebno pisno soglasje avtorja ali ustvarjalca. Prenos ali kopiranje kakršne koli izmed strani spletišča moja-lekarna.com oziroma dela vsebine na spletni strani je dovoljeno le za zasebno, nekomercialno rabo. V kolikor vsebin na tem spletnem mestu ni ustvaril lastnik domene, se upoštevajo lastninske pravice tretjih oseb. Med drugim naj omenimo tudi, da so prav tako lahko tudi slike, ki jih uporabljamo za prezentacijo izdelkov in drugi slikovni materiali objavljeni v člankih avtorska last. Če opazite kakršno koli kršitev avtorskih pravic, nas čim prej obvestite in sicer na [email protected]. Po vašem obvestilu o kršitvah bomo tako vsebino preverili in ravnali skladno z zakonodajo.

Ime, logotip in internetna domena

Polno uradno ime naše spletne strani je: Moja lekarna - spletna lekarna.

Uporaba imena, našega logotipa in/ali imena domene mora biti vnaprej izrecno in pisno dovoljena ter mora biti prikazovana v skladu z navedenimi pogoji in postopki, zlasti glede vizualne predstavitve, trajanja in obsega prikazovanja. Prodaja blaga ali storitev, ki nosijo ime, kratico, logotip in/ali ime internetne domene predvsem za namene pridobitve denarne koristi se šteje za „komercialno uporabo“. Kakršno koli komercialno uporabo imena, logotipa in/ali internetne domene spletne lekarne mora direktor firme Moja lekarna d.o.o. izrecno odobriti skladno s posebnim pogodbenim dogovorom.

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.