B-kompleks 100 VONpharma, 80 kapsul + GRATIS Jamieson Omega extra moč, 100 kapsul

<p>Napredna kombinacija 8 vitaminov skupine B pridobljenih iz naravnih virov. &Scaron;tevilne klinične raziskave danes potrjujejo, da ima skupina kar osmih vodotopnih vitaminov skupine B v celicah člove&scaron;kega telesa veliko presnovnih in ostalih funkcij, ki so bistvenega pomena za na&scaron;e zdravje.</p>

Napredna kombinacija 8 vitaminov skupine B pridobljenih iz naravnih virov. Številne klinične raziskave danes potrjujejo, da ima skupina kar osmih vodotopnih vitaminov skupine B v celicah človeškega telesa veliko presnovnih in ostalih funkcij, ki so bistvenega pomena za naše zdravje.

451614 14736

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Napredna kombinacija 8 vitaminov skupine B pridobljenih iz naravnih virov. Številne klinične raziskave danes potrjujejo, da ima skupina kar osmih vodotopnih vitaminov skupine B v celicah človeškega telesa veliko presnovnih in ostalih funkcij, ki so bistvenega pomena za naše zdravje.

VITAMINI SKUPINE B IMAJO NAMREČ POTRJENE ŠTEVILNE INDIKACIJE

• Tiamin (Vitamin B1) ima vlogo pri delovanju srca.
• Riboflavin (B2) ima vlogo pri presnovi železa, ohranjanju vida in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 
• Niacin (B3) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu psihološkemu delovanju in ohranjanju zdrave kože.
• Pantotenska kislina (B5) ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov. Prav tako prispeva k umskim zmogljivostim.
• Vitamin B6 (Piridoksin) ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov, nastajanju rdečih krvničk ter presnovi beljakovin in glikogena.
• Biotin (B7) prispeva k presnovi makrohranil.
• Folat (Folna kislina, B9) prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, sintezi aminokislin in k nastajanju krvi. Ima vlogo tudi pri delitvi celic,
• Vitamin B12 (Kobalamin) ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in delitvi celic.

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Začenjam z »beraško večerjo«, ki omogoča predvsem trdnejše spanje in boljšo presnovo, ko se do jutra preko črevesnih resic temeljito posrka vse, kar sestavlja energetske zaloge. Večerja naj bo zato lahko prebavljiva, brez mesa, mesnih predelav in živalskih maščob. Sestavljajo naj jo zelenjava, žitarice in mleko, ker umirja in pomaga pri kakovostnem spancu. Tudi kakšna mlečna jed na žlico ni od muh ... Šolar naj se zbudi s praznim želodcem in nizko vrednostjo krvnega sladkorja, kar je najboljši dražljaj za željo po slastnem zajtrku. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja