Baby banz roza klobuk

Oblačila ustrezno zaščitijo kožo vašega otroka pred škodljivimi žarki. Oblačila ustrezno zaščitijo kožo vašega otroka pred škodljivimi žarki.
2022-04-19 11,17 €
14184 14184

Ocene in mnenja

Opis

Oblačila ustrezno zaščitijo kožo vašega otroka pred škodljivimi žarki.

Material: 100% poliester, UV zaščitni faktor: UPF 50+. Elastika nad krajci omogoča prilagajanje rasti otrokove glave. Barvno se ujemajo z BabyBanz sončnimi očali.

Velikosti se ujemajo z starostjo vašega malčka!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Kadar vas ni, otroka zaupajte v varstvo nekomu, ki ga otrok pozna. 
Razlika med tem, da otroka zaupate človeku, ki ga otrok ne pozna, in tem, da otroka, ki žaluje za 'rnamico, ki je ni več; zaupate mirni, topli, ljubeči osebi, ob kateri se počuti varnega, je neprimerljiva. Če vaš malček nima na voljo naročja ljubeče osebe, je v nevarnosti, da se mu bo raven stresnih hormonov v možganih precej povečala. Stresni hormoni bodo 'onesposobili' hormone za pozitivno vzburjenost, zato se bo vaš otrok počutil obupno. Če še vedno joka, ko se poslovite od njega, ga predajte v naročje varuške. Dobra varuška bi morala znati ublažiti njegovo bolečino in povečati njegova pozitivna občutja. Držanje otroka v naročju in tolaženje poskrbita, da se raven kortizola zmanjša, v njegovih možganih pa se aktivirajo bolj pozitivni kemični procesi. 

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Baby banz Baby banz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja