Baby friend ultrazvočna zaščita pred komarji

Prijatelj razprši ultrazvok visokega razpona, ki je ljudem neslišen. Delovna frekvenca se samodejno giblje med 22 in 28 KHz. Prijatelj razprši ultrazvok visokega razpona, ki je ljudem neslišen. Delovna frekvenca se samodejno giblje med 22 in 28 KHz.
473154 19707

Ocene in mnenja

Opis

Lastnosti:

* deluje tudi pri odprtem oknu
* nizka poraba energije
* časovno neomejena uporaba
* energetsko varčen
* zaradi nočne lučke še posebaj primerna za otroke
* tiha, ljudem neslišna
* okolju prijazna - deluje brez kemikalij

BabyFriend: z nočno zeleno lučko.

BabyFriend je prijazen do otrok saj vsebuje sproščujočo nočno lučko. Če imate vklopljenega cel dan varuje vašega otroka pred komarji in ga pomirja, ko spi.

Naprava oddaja zelo visoko frekvenco zvoka, ki omami komarje, tako da ne morejo določiti mesta žrtve za sesanje krvi.

Naprava ima visoko kakovostne komponente in je energetsko varčna, lahko deluje ves dan in noč.

Kot je znano komarji samci ne sesajo človeško ali živalsko kri, ker se hranijo z nektarjem cvetja, oz. sadnega soka. Samice komarjev so tiste, ki imajo v času parjenja zelo veliko potrebo po sesanju človeške ali živalske krvi, kajti je odličen vir hrane.

Priključite napravo v ustrezno vtičnico, tako bo pripomoček oddajal zvok zelo visoke frekvence zvoka ter učinkovito odganjal komarje.

Visoka učinkovitost z nizko porabo energije. Učinkuje takoj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr. Pasha kozmetični izdelki

Naravni kozmetični izdelki Dr. Pasha so namenjeni razvajanju in pozorni skrbi za telo. S svojimi naravnimi sestavinami vračajo moči, krepijo duha in omogočajo uživanje v trenutkih sproščanja, hkrati pa...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Rezultati preiskave

Po opravljenem slikanju rentgenske slike odčita zdravnik rentgenolog, ki je posebej izučen za odčitavanje mamogramov. Rezultati so običajno znani po nekaj dneh in v večini primerov na mamogramih ni videti posebnosti. Manjši delež žensk pa pokličejo na dodatne preiskave. Kljub temu da so dodatne preiskave lahko zaskrbljujoče, pa pri večini žensk ne gre za nič resnega.

Mamogrami sicer dobro pokažejo manjše tvorbe, ne morejo pa opredeliti, za kakšno obliko tvorbe gre, zato so potrebne dodatne preiskave.

Mikrokalcinacije so majhni skup ki kalcija, ki se na mamogramu kažejo kot zelo drobne lise. Skupki kalcija se pojavljajo pri marsikateri ženski in so le občasno lahko povezani z rakom dojke, zato ni presenetljivo, če jih rentgenolog v izvidu omeni. Mikrokalcinacije v dojki so zaskrbljujoče, če se pojavijo nenadoma kot skupek mikrokalcinacij veni dojki. Če so bile vidne že na vašem prvem mamogramu, se bo zdravnik morda odločil za kontrolo šele čez eno leto. Če je vzorec mikrokalcinacij neobičajen, pa se bo odločil za takojšnjo biopsijo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja