Baby Linbi kapljice za otroke s prijateljskimi bifidobakterijami, 8 mL

<strong>Baby Linbi kapljice za otroke so novo prehransko dopolnilo, ki je obogateno s številnimi bifidobakterijskimi kulturami.<br></strong> Baby Linbi kapljice za otroke so novo prehransko dopolnilo, ki je obogateno s številnimi bifidobakterijskimi kulturami.
529265 14269

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Baby Linbi kapljice za otroke so novo prehransko dopolnilo, ki je obogateno s številnimi bifidobakterijskimi kulturami.

Baby Linbi kapljice - karakteristike

Baby Linbi kapljice vsebujejo liofilizirane bakterije tipa BB-12 iz rodu Bifidobakterium.  Namenjene so dojenčkom in otrokom do 12. leta starosti.

Prehransko dopolnilo za otroke ne vsebuje laktoze ali glutena.

Vsebina ene stekleničke zadostuje za 21 dni.

Stekleničke Baby Linbi kapljic ni potrebno hraniti v hladilniku. Po prvem odprtju stekleničke le-to uporabite v 1 mesecu.

Uporaba Baby Linbi kapljic

Odmerjanje prehranskega dodatka otroku je zelo enostavno. Vzemite 1 krat dnevno po 6 kapljic prehranskega dodatka. Kapljice so povsem nevtralnega okusa.

BB-12 sev je najbolj proučen sev iz rodu bifidobakterijskih kultur in dodatno eden najbolj proučenih sevov mikroorganizmov na svetu.

Sev BB-12 ima že sam po sebi izredno zmožnost preživetja v prebavnih sokovih (želodec in žolč), hkrati pa se zelo dobro pripenja na črevesno mukozo.

Pomanjkanje sevov prebavnega trakta lahko pomeni številne zaplete in težave pri normalni prebavi vašega otroka. V kolikor vašemu otroku primankujejo mikroorganizmi v prebavnem traktu je zapletov zaradi tega še več. Bakterijske kulture pripomorejo k nadomeščanju bakterijske flore.

Agencija ni oziroma ne želi odobriti prav nobene zdravstvene trditve v sklopu mikroorganizmov - kljub temu pa uporabo mikroorganizmov zagovarjajo tako terapevtske ordinacije, njihov pozitiven učinek na številne dele organizma pa lahko preveri tudi vsak posameznik.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Trypanosoma rangeli

v nekaterih deželah Latinske Amerike so pri človeku in živalih opisali zajedavca T. rangeli (Tejera, 1920). Po obliki in življenjskem krogu je podoben tripanosomu T. Zdi se, da ni patogen za človeka.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lek Lek
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov