Baby-Nova steklenička 125 mL, 12 stekleničk

Izdelki priznane nemške blagovne znamke Baby-Nova so že dlje časa prisotni v naših porodnišnicah in bolnišnicah. Izdelki priznane nemške blagovne znamke Baby-Nova so že dlje časa prisotni v naših porodnišnicah in bolnišnicah.
518051 23363

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki priznane nemške blagovne znamke Baby-Nova so že dlje časa prisotni v naših porodnišnicah in bolnišnicah. Odlikuje jih visoka nemška kakovost, ki je plod nenehnega razvoja, testiranj in želje po izdelavi najboljših izdelkov za otroke.

Materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji, so podvrženi strogim nadzorom in neprestani kontroli kakovosti. Izdelki ne vsebujejo bisfenola A (BPA free), polivinil klorida (PVC free) in ffalatov.

Za prvo stekleničko, ki jo uporabljamo pri hranjenju naših malčkov, se ponovno uveljavlja naravni material steklo, ki je trden, prozoren, temperaturno obstojen, enostaven za čiščenje in nepropusten za tekočine, pline in mikroorganizme.

Stekleničke ustrezajo Evropskemu standardu (EN) 14350. Nanje lahko nadenemo cuclje druge blagovne znamke ob pogoju, da cucelj ustreza steklenički. Pediatri in stomatologi vse bolj priporočajo okroglo obliko cuclja, ki posnema obliko materine bradavice in ne povzroča poškodb otroške čeljusti ter deformacij prvih zobkov. otroški cuclji Baby-Nova imajo v cuclju »ventilček«, ki zmanjšuje tlak v steklenički in vnos zraka. Cuclji Baby-Nova ustrezajo Evropskemu standardu (EN) 14350. Silikonski nastavki za dojenje za materine prsi omogočajo lažje in neboleče dojenje pri občutljivih bradavicah.

Otroške tolažilne dudice Baby-Nova so narejene iz kakovostnih materialov, ki ne vsebujejo bisfenola A in so izredno lahke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novatex Novatex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede