x
Vse kategorije
Bach Rescue RR Plus vitaminski bonboni, 10 bonbonov
Bach Rescue RR Plus vitaminski bonboni, 10 bonbonov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Bach Rescue RR Plus vitaminski bonboni, 10 bonbonov

Proizvajalec: A. Nelson
Bach Rescue RR Plus bonboni so kakor nalašč za sladkanje, vendar primerni predvsem za tiste osebe, ki jim primankuje predvsem vitamini B kompleksa.
Cena: 5,15 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkabachov izdelek, bachove kapljice
Vsebujecvetna odevala

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Bach Rescue RR Plus bonboni so kakor nalašč za sladkanje, vendar primerni predvsem za tiste osebe, ki jim primankuje predvsem vitamini B kompleksa.

Bach Rescue RR Plusbachovi bonboni so na voljo v okusu pomaranče v kombinaciji z bezgom, tako boste te bonbone še posebej vzljubili in jih redno uporabljali, saj ne vsebujejo dodanega sladkorja in so prijetne arome.

Esenca pomaranče in bezga prijetno pomirjajo ter naredijo vaš vsakdan lepši in bolj prijeten. Vitamin B5 in B12, ki ju bonboni vsebujejo bodo poskrbele za vaše potrebe po vitaminih, mineralih in dobremu počutju.

Vpliv nekaterih vitaminov, ki jih Bach Rescue RR Plus vsebuje

Vitamin B5 prispeva k normalni duševni zmogljivosti
Vitamin B12 prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema.

Z vsakim bonbonom zaužijete cca 25 % priporočenega odmerka in potrebo po zgoraj naštetih vitaminih in mineralnih snoveh.

Bach prijeten bonbon vsebuje dobro tekoče jedro, ki navda vaše brbončice s prijetnimi aromami. Vsako jedro tako vsebuje izvirno Bachovo zmes.

Z njim zaužimo 25% priporočenega dnevnega vnosa vitamina B5 in B12.

Pantotenska kislina (B5) pomaga podpirati normalno duševno zmogljivost in vitamin B12 pomaga vzdrževati normalno psihološko funkcijo človeškega organizma. Brez sladkorja

Pakiranje: 10x posamezno zaviti pastil
Rescue pastile brez sladkorja združuje pantotensko kislino, bolje znan kot vitamin B5 in vitamina B12, z esencami Rescue v pomirjujočih pastilah z naravnim ter prijetnimi esencami.

Ta kombinacija B vitaminov je bila posebej izbrana za podporo splošnemu počutju vsakega posameznika.

Sestavine: Sladila (izomalt, maltitol, ksilitol, steviozid), voda, citronska kislina, naravne arome (elderflower, oranža), pantotenska kislina (kot kalcijev-D-pantotenat, B5), vitamin B12 (kot cianokobalamin) naravne barve (beta karotena), cvetlične esence (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum (Rescue))

Druge sestavine: Izomalt, Malitol, prečiščena voda, xyleton, citronska kislina, naural arome, steviozid, beta-karoten (kot barvilo)

Izogibajte se prekomerni uporabi dopolnila, saj lahko tovrstno prekomerno odmerjanje povzroči prekomerni odvajalni učinek.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Zdravilstvo
Na splošno velja prepričanje, da človek premore sposobnost ozdraviti večino bolezni, ki ga pestijo. Kako dobro mu gre to od rok, je odvisno od številnih dejavnikov, tudi od splošnega zdravja, odnosa in prepričanj ter stika z viri notranje oči, ki so globoko v človekovem bitju. Metode, ki jih opisuje ta knjiga, lahko okrepijo delovanje notranjih zdravilnih mehanizmov, kljub temu pa se nekateri ljudje raje zatekajo po pomoč k zdravilcem.

Nič skrivnostnega ali nevarnega ni v zdravilstvu oziroma 'terapevtskem dotiku' - bodisi pomaga bodisi ne. Vloga zdravilca je, da ljudem pomaga sprožiti naravne procese zdravljenja v telesu. Osebno priporočilo je najboljši način, da najdete pravega zdravilca, vendar je to v nekaterih državah laže kot v drugih (v nekaterih delih ZDA in v Nemčiji je strokovno izvajanje 'telepatskega' zdravljenja z zakonom prepovedano). Pomembno je, da sprožite svoj lastni proces zdravljenja. Enako dobre in navadno dolgotrajnejše učinke pa dosežete tudi z različnimi oblikami samopomoči, kot sta vizualizacija in meditacija.
Prehranska terapija in terapevtska dietetika
Velja splošno prepričanje, da je pomanjkanje vitaminov in mineralov pogosto krivo za pojav depresije, saj lahko kemično neravnovesje v telesu (telo dobi večino kemičnih spojin z uživanjem hrane in pijače) vpliva na raven hormonov, ti pa imajo izjemno pomembno vlogo pri razpoloženju. V posameznih primerih lahko o tem presoja le strokovnjak, ki dlje časa izvaja zelo natančne preiskave.

Čeprav so učinki lahko resnično neverjetni, se poseganja v telesne hormone (endokrini sestav) nikoli ne bi smeli lotiti nepremišljeno in ga jemati zlahka. Kljub temu sta zdrava prehrana in uživanje kakovostnih multivitaminskih prehranskih dopolnil - v katerih je širok nabor hranil, med njimi tudi vitamini A, B-kompleks, C in E, minerali, kot so cink, kalcij, selen, magnezij in kalij, ter več aminokislin - učinkovita pri vseh duševnih boleznih in motnjah.

?Zeliščna medicina Šentjanževka, baldrijan, rož sivka in navadna melisa so uči pri spoprijemanju z depresijo, še z blago depresijo, ki je posledi snobnosti in nespečnosti. Zlasti tjanževka je danes splošno dosti v lekarnah, drogerijah in trgovi zdravo hrano, saj so številne razis dokazale njeno učinkovitost. Če te, da bodo imela zelišča pravi uči morate uživati priporočeni odm od dva do štiri tedne.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkabachov izdelek, bachove kapljice
Vsebujecvetna odevala

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.