x
Vse kategorije

Bachove cvetne esence in Rescue za hišne ljubljenčke!

ponedeljek, 07 december 2015

Bližajo se čarobni božični in novoletni dnevi, ki v nas prebudijo številna topla čustva. Na žalost včasih pozabimo, da izražanje našega veselja preko glasnih petard in raket pahne v strah in celo paniko naše domače in prostoživeče živali. Pomagamo jim tako, da jih obvarujemo pred glasnimi poki in jim ponudimo prijetno, varno okolje. V veliko pomoč jim je tudi RESCUE mešanica Bachovih cvetnih esenc, ki jih pomirja v trenutkih strahu, groze ali panike ob pokanju petard ali raket.

• Proti strahu, ki se pri živalih pogosto pojavi ob glasnih zvokih ali pokih, lahko izberemo samostojno esenco Krinkar (Mimulus št. 20), ki pomaga pri vsakodnevnih, znanih strahovih.

• Če se strah prelevi v grozo ali paniko, izberemo esenco Sončece (Rock Rose št. 26).

• Če je žival že v preteklosti doživela travmo zaradi glasnih zvokov in je vedno znova pretresena lahko dodamo tudi Betlehemsko zvezdo (Star of Betlehem št. 29).

• Kadar nismo prepričani katera esenca bi bila najbolj primerna, se lahko odločimo za Rescue; mešanico 5 cvetnih esenc katere sestavni del sta tudi Sončece in Betlehemska zvezda, in naši ljubljenčki nam bodo hvaležni.

Uporaba pri živalih
• živalim je najboljše ponuditi esence s priboljški.,

• na priboljšek kanite 2 kapljici izbrane individualne esenco ali 4 kapljice Rescue mešanice,

• priboljške pokapljane z esencami naj žival dobi vsaj 4x na dan,

• esenco/Rescue mešanico lahko dodate tudi v skledo za vodo.

Uporaba Bachovih kapljic pri živalih je popolnoma enaka kot pri ljudeh, Rescue mešanica pa je namenjena tako humani uporabi kot uporabi v veterini.
Mešanica RESCUE oz. Bachove cvetne esence se tudi v veterini uporablja hkrati s katerokoli že predpisano drugo terapijo.
Pastile niso primerne za živali, saj vsebujejo brezov sladkor ali ksilitol.
Naj bodo božično-novoletni dnevi mirni in čarobni tudi za živali.
Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.