Bachove kapljice Resource Confidence, 20 mL

<p>Bachove kapljice Resource Confidence so kapljice narejene iz izvlečkov cvetnih odeval in so dodatna prednost pred vsemi umetno pridobljenimi in formuliranimi prehranskimi dodatki.</p>

Bachove kapljice Resource Confidence so kapljice narejene iz izvlečkov cvetnih odeval in so dodatna prednost pred vsemi umetno pridobljenimi in formuliranimi prehranskimi dodatki.

477711 23419

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Neža **** 31. 01. 2017 13:04
BACHOVE KAPLJICE RESOURCE CONFIDENCE sem kupila prvič in jih uporabljala približno 14 dni. Opazila s... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bachove kapljice Resource Confidence so kapljice narejene iz izvlečkov cvetnih odeval in so dodatna prednost pred vsemi umetno pridobljenimi in formuliranimi prehranskimi dodatki.

Bachove kapljice Resource Confidence so dopolnilna kombinacija posameznih Bachovih kapljic, ki obudijo vaše čute in naredijo vašo osebnost bolj samozavestno.

Posebej za samozavest formulirane Bachove kapljice obudijo vaša notranja ter skrita čustva. Vaša sposobnost prilagajanja ter občutek tudi vaše lastne pomembnosti je na višku.

Bachove kapljice Resource Confidence jemljite vsakodnevno po nekaj kapljic. Kapljice nimajo stranskih učinkov, v primeru morebitne alergije pa prenehajte z uporabo in so posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guna Guna
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov