Bacillol robčki za razkuževanje površin, 80 robčkov

Bacillol robčki za razkuževanje površin so primerni za redno ter intenzivno dezinfekcijo te čiščenje površin, ki so pralne. Bacillol robčki za razkuževanje površin so primerni za redno ter intenzivno dezinfekcijo te čiščenje površin, ki so pralne.
546810 169

Ocene in mnenja

Opis

Biocidni proizvod: pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Varnostni list

 

Bacillol robčki za razkuževanje površin so primerni za redno ter intenzivno dezinfekcijo te čiščenje površin, ki so pralne. Izdelek je pripravljen za uporabo, robčki so prepojeni z intenzivno delojočim biocidnim dezinfekcijskim sredstvom.

Robčki in sredstvo za dezinfekcijo je še posebej nežno do površin, ki jih želite dezinficirati, zato na njih ne pušča madežev. Izdelek tako ne vsebuje barvil, parfumskih sredstev in snovi, ki bi kakorkoli korozivno delovale na površino.

Prednosti Bacillol robčkov

  • hitra in temeljita dezinfekcijska moč
  • učinkovitost in posebna razkužilna moč robčkov
  • zelo učinkovita dezinfekcija

Pri razkuževanju površin z brisanjem površino dezinficirate in odstranite možnost okužb. Po 30 sekundah delovanja dosežete antivirusno delovanje, po 5 minutah delovanja deaktivirate Polyamavirus virus, po že 1 minuti delovanja razkužilnega biocidnega sredstva dosežete deaktivacijo rota virusa.

Uporaba Bacillol robčkov

Robčke uporabite tako, da resnično skrbno obrišete željeno površino. 1 robček zadostuje za dezinfekcijo ter brisanje 1 kvadratnega metra površine. Da bi dosegli optimalno ter celovito dezinfekcijo površino obrišite v celoti in čim bolj natančno. Izdelek ni primeren za nego kože in drugih telesnih predelov, saj izdelek vsebuje veliko alkoholov, ki intenzivno osušijo kožo ter jo razdražijo.

Izdelek tako vsebuje sledeče aktivne snovi: Etanol, Propan-2-ol, Propan-1-ol, N-alkil-aminopropilglicin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov