BackJoy Relief core Plus protibolečinski nastavek za sedenje, 1 nastavek

Backjoy relief core plus je edinstven  pripomoček in deluje na poseben način. Backjoy relief core plus je edinstven  pripomoček in deluje na poseben način.
493937 25396
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Backjoy relief core plus je edinstven  pripomoček in deluje na poseben način.
Izdelek za podporo je dobavljiv izključno v črni barvi.

Od ostalih se razlikuje po tem, da je prevlečen z spominsko peno.Spominska pena se enostavno prileže vašemu telesu in na ta način omogoča izvrstno podporo na točke pritiska, ter sprošča stres na skeletu in mišicah, ki se pojavi tekom sedenja.

Ko oseba spremeni pozicijo sedenja spominske pene, se le- ta avtomatično prilagodi novemu načinu in položaju sedenja. Glede na način delovanja, sproščanje stresa in izvrstne podpore je Backjoy Core plus s spominsko peno odlična rešitev za ljudi z bolečinami v spodnjem delu križa, kot tudi za tiste kateri sedite po več ur na stolu.

Backjoy je revolucionaren produkt, popolnoma prenosljiv , ki preprečuje nastanek bolečin v križu in hrbtnem delu, ko sedimo. Tako  lahko končno z Backjoy-em sedimo  udobno in kjerkoli.  Backjoy omogoča sprostitev in napetost ter bolečino v križnem delu in neudobje  skozi leta neudobnega sedenja.

Skrivnost Backjoy-evega uspeha je v njegovi zmožnosti, da obdrži pravilno, naravno in uravnovešen hrbtenični položaj, medtem ko omogoča medenici prosto premikanje. Na vseh drugih stolih, z drugimi napravami bo vaša medenica ukleščena pod težo vašega telesa medtem ko sedite in ste nezmnožni premikov v spodnjem delu križa. To je način sedenja, ki ga vsi poznamo.

Ko sedite na Backjoy-u boste takoj avtomatično občutili izboljšano držo, kakor v primerih, ko sta vas starša zmeraj opozarjala kako je treba sedeti za mizo. Pri tem, da boste z Backjoy-em sedeli avtomatično, brez momenta, da bi ob tem mislili na to.Občutili   boste  kako vaš hrbtenični sistem lebdi nad sediščem v naravni udobni drži.

Vaše glavne mišice bodo delovale na ta način, da bodo omogočile križu in medenici položaj kateri je naraven brez pritiska, tiščanja in zategnjenosti medtem ko sedite. Vaša dihalna mišica bo dvignjena in odprta ter vam omogočila boljše dihanje in svežino, kljub dolgotrajnim uram sedenja. Preizkusite sedenje na Backjoy-u čimpreje, da občutite in izkusite pravilen in enostaven način sedenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BackJoy BackJoy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov