Bactoblis Baby, 30 vrečk

<p>Bactoblis Baby pra&scaron;ek je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela.</p>

Bactoblis Baby prašek je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela.

2022-03-01 17,30 €
922277 28232

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bactoblis Baby prašek je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje sev (ATCC BAA-1 024) Streptococcus salivarius (K12 klon). Ta sev bakterijske kulture kolonizira ustno votlino, kjer se Streptococcus salivarius BLIS K12 s pomočjo mehanizmov tekmovanja ali kompeticije z drugimi mikrobnimi vrstami in prek interakcij konkurira ostalim patogenom.

Sev kolonizira ustno votlino, kjer se Streptococcus salivarius BUS K12 s pomočjo mehanizmov konkuriranja z drugimi mikrobnimi vrstami in prek interakcij povsem mehanske narave omogoči eksistencialen prostor in okolje za preživetje.

Bactoblis Baby prašek je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela.

Učinkovitost Bactoblis Baby je klinično preverjena.

Ne vsebuje glutena.

Za koga je primeren izdelek?

Za otroke mlajše od 3 let starosti.

Odmerite po 1 vrečko na dan. Prehransko dopolnilo je enostavno za uporabo. Izdelek lahko stresete neposredno v usta ali pa nanesete na površino dude. Prah v primeru, da je otrok zelo mlad in še ne zna dobro samostojno požirati, raztopite v suspenzijo in kot tako nanašajte na površino dude.

Duda naj bo kvalitetne izdelave.

Kako odmeriti izdelek Bactoblis Baby prašek?

Odmerite po 1 vrečko na dan.

Prašek Bactoblis Baby je smiselno počasi, predvsem pa previdno raztopiti v ustni votlini, pred spanjem, vendar najbolje po umivanju zob.

Prašek naj se počasi raztopi v ustih otroka, nikakor naj praška otrok ne pogoltne. Pri jemanju praška naj bodo prisotni starši, saj se ob prehitrem odmerjanju praška direktno v ustno votlino lahko zgodi, da se ustna sluznica razdraži.

Otrok lahko prašek posesa tudi tako, da navlaženo dudo pomočite v vsebino samega praška, to ponovite večkrat in sicer vse do tedaj, dokler prašek v celoti ne porabi.

Kontraindikacije in neželeni učinki prehranskega dodatka

Ni znanih dolgoročnih stranskih učinkov, povezanih z uporabo dopolnila, niti niso opisane interakcije z drugimi zdravili, razen sočasne uporabe antibiotikov, ki bi lahko inaktivirali sev. V primeru neželenih učinkov, ki niso navedeni, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ars pharmae Ars pharmae
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja