Bactoflor za otroke - prašek, 60 g + GRATIS D vitamin

<p><strong>Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo s &scaron;tevilnimi bakterijskimi kulturami, njegova prednost pa je ta, da lahko izdelek uživajo že dojenčki od 1. tedna dalje.&nbsp; </strong></p>

Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo s številnimi bakterijskimi kulturami, njegova prednost pa je ta, da lahko izdelek uživajo že dojenčki od 1. tedna dalje. 

521574 21958

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 14
Ocena izdelka:
Urška **** 15. 04. 2021 17:17
Izdelek je super. Ker smo imeli izkušnje z vročinskimi krči smo začeli uporablati ta prašek 1x na da... Preberi več
Amanda **** 11. 01. 2021 08:02
Na trgu sem iskala zobno pasto, ki je primerna od prvega leta dalje. Elmexova zobna pasta je primern... Preberi več
Mateja **** 12. 12. 2019 22:17
Uporabljam ga pri sinu (5 let) in hčeri (2,5 leti) kot preventivo, za boljši imunski sistem. Začeli ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bactoflor velja za inovativno prehransko dopolnilo s številnimi bakterijskimi kulturami, njegova prednost pa je ta, da lahko izdelek uživajo že dojenčki od 1. tedna dalje. 

Količina bakterij je ugodna za otroški prebavni trakt, ki v začetku življenja še ni v popolnosti koloniziran z bakterijskimi kulturami.

Bactoflor za otroke tako omogoča celovito oskrbo s pozitivnimi bakterijskimi kulturami. Bakterije se med sabo dopolnjujejo, njihova raznolikost pa preprečuje, da bi se kakšna izmed njih prekomerno namnožila.

Bactoflor Junior prašek je namenjen individualnemu doziranju, izbor amih bakterij v prehranskem dodatku pa je prilagojen otroškemu prebavnemu traktu.

Sestavine Bactoflor dopolnilo za otoke in dojenčke

Bactoflor za otroke vsebuje 9 različnih bakterijskih kultur in sicer:

1. Bifidobacterium bifidum
2. Bifidobacterium breve
3. Bifidobacterium infantis
4. Bifidobacterium longum
5. Lactobacillus acidophilus
6. Lactobacillus casei
7. Lactobacillus reuteri
8. Lactobacillus rhamnosus
9. Streptococcus thermophilus.

Številne bakterijske kulture v prehranskem dopolnilu resnično pripomorejo k dopolnjevanju optimalne bakterijske zasedbe v prebavnem traktu.

Pomanjkanje bakterijskih kultur v prebavnem traktu lahko pomeni dominacijo ene vrste bakterij - to pa posledično težave za mlad človeški organizem, kot njihov gostitelj.

Izdelek je primeren tako za vegetariance kot za vegansko usmerjene posameznike.

Odmerjanje prehranskega dodatka Bactoflor za otroke

Odmerite po 1 gram praška maksimalno dva krat dnevno oziroma po potrebi. Optimalno obdobje dodajanja praška je v času med 2. in 3. mesecem življenja, sicer pa lahko z jemanjem prehranskega dodatka tudi nadaljujete.

Agencija ni oziroma ne želi odobriti prav nobene zdravstvene trditve v sklopu mikroorganizmov - kljub temu pa uporabo mikroorganizmov zagovarjajo tako terapevtske ordinacije, njihov pozitiven učinek na številne dele organizma pa lahko preveri tudi vsak posameznik.

Količina bakterij v prebavnem traktu se zmanjša pri nepredvidenih patoloških pojavih, še posebej pa upade število bakterij po antibiotični terapiji, zato je nadomeščanje le-teh izrednega pomena. Vsekakor je izdelek v izredno pomoč ob ali po jemanju antibiotikov, pogosto pa nikakor ni narobe, če otroku odate prhransko dopolnilo v času, ko njegova prebava ni optimalna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kandida, tempirana bomba!

Kandida je gliva, ki jo najdemo v organizmu slehernega človeka, toda dokler nam ne povzroča težav, se je sploh ne zavedamo. Če pa se razrase, spoznamo širok spekter njenega delovanja. Skoraj ni...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: InterCell Pharma InterCell Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja