Badger naravno mazilo za roke , 56 g

Odlično mazilo in prvo, ki so ga izdelali pri Badgerju. Uporabite ga da izboljšate, pomirite in mehčate kožo na vaših rokah ali suho kožo drugje na telesu. Deluje tudi na zelo suhi, razpokani koži. Odlično mazilo in prvo, ki so ga izdelali pri Badgerju. Uporabite ga da izboljšate, pomirite in mehčate kožo na vaših rokah ali suho kožo drugje na telesu. Deluje tudi na zelo suhi, razpokani koži.
802417 16357

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje ekološko ekstra deviško oljčno olje in čebelji vosek, ki se že tisočletja uporabljata kot naravni tretma za kožo:

- mazilo je bogato z naravnimi fermenti, encimi, vitaminom E in pomembnimi maščobnimi kislinami, naredi kožo gladko in svileno.

Navodilo za uporabo:

vtrite mazilo v roke ali na kožo drugje po telesu in se prepustite negovalnim učinkom.

Sestavine:

Olea Europaea*,Cera Alba*, Ricinus Communis*,Aloe Barbadensis Extract*, Betula Lenta*, Gaultheria Fragrantissima*.

* Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Kako je mogoče, da so v naši dobi ljudje hodili po Luni, nihče pa še ni našel zdravila za navaden prehlad? Zato, ker je priti na Luno lahko v primerjavi z zdravljenjem prehlada. Pri vesoljskih potovanjih je treba samo ugotoviti, kako priti od ene točke do druge. Ko pa gre za prehlad, morajo raziskovalci delati z več kot 100 različnimi virusi, ki povzročajo prehlad in se vsi nenehno spreminjajo.

Prehlad muči človeštvo že od časa starega Egipta. Slavni grški zdravnik Hipokrat je opisal prehlad že v 5. stoletju pr. n. š. Danes imamo odrasli prehlad navadno dvakrat do štirikrat na leto. Pri mlajših je predvsem nadloga, pri starejših pa so lahko prehladi znanilci resnejših bolezni, kot sta bronhitis in virusna pljučnica.

Tudi z gripo se ni nič laže spopadati. To je še ena starodavna bolezen (prvo epidemijo gripe so opisali leta 1173 n. š.). Prav tako jo povzročajo zlobni virusi, ki se spreminjajo skoraj vsak teden. In tako kot prehladi, je tudi gripa veliko nevarnejša za starejše kot za mlajše. Večina od 36.000 smrti zaradi influence vsako leto v ZDA je pri ljudeh, starejših od 65 let. Na splošno so starejši od 75 let najbolj v nevarnosti za smrt zaradi gripe. Sledijo pa jim otroci, mlajši od štirih let.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Badger Badger
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja