Bamboo nogavice iz bambusove preje

Bambus vsebuje izredno antibakterijsko snov, ki pomaga bambusu braniti se pred škodljivci in bakterijami ter ne škoduje vaši koži.

502642 20741

Ocene in mnenja

Opis

BAMBUS DELUJE antibakterijsko

Bambus vsebuje izredno regenerativno snovi ter ne škoduje vaši koži. Blago, narejeno iz bambusovih vlaken, ima naravno regenerativno funkcijo, zaradi katere se ne navzame človeškega vonja.

IMATE TEŽAVE Z alergijami NA KOŽI?

Za alergike je bambus izvrstna odločitev. Umetna sintetična vlakna so izdelana iz surove nafte, ki je neobnovljiva in vlakna kaj hitro dobijo neprijeten vonj, za razliko od bambusa, ki je 100 % naravnega izvora, naravno obnovljiv in naravno razgradljiv. Vlakna so lepo zaobljena in ne vsebujejo ostrih robov, zaradi česar so izdelki iz bambusa zelo udobni in ne režejo v vašo kožo.

BAMBUS ZA ŠPORTNIKE ali vsakdanjo uporabo.

Bambus regenerira, ostaja svež in brez neželenega vonja, je higieničen in zdrav. Bambus. neveriemo diha in je termo regulator. Ima lastnost tampona, ki zaradi mikroskopsko majhnih luknjic absorbira in odvaja vlago v pičli sekundi. Ne lepi se na kožo, diha in ostaja suh ter udoben.

BAMBUS kot termo regulator

Bambus naravno regulira temperaturo. V najbolj vročih razmerah vas hladi, v hladnih razmerah pa vas greje. Daje vam največjo udobnost v vseh klimatskih razmerah.

Zakaj nositi nogavice iz bambusove preje?

V nogavicah iz bambusove preje se boste odlično počutili, saj nežno oprimejo vaše stopalo, ne stiskajo in ne vplivajo na cirkulacijo. Ploski šiv nad prsti se ne čuti.

~ Bambusova preja učinkuje regenerativno, zato se nogavice ne navzarnejo vonja. Nikoli več ne boste v zadregi zaradi neprijetnega vonja.
~ Nogavice iz bambusove preje so primerne za vse zahtevne kupce, ki iščejo kvaliteto, udobje in zdravje v enem.
~ Priporočamo jih diabetikom, saj smo pri izdelavi skušali rešiti vse njihove specifične težave, ki jih imajo pri nošenju nogavic.
~ Bambusova preja je odlična rešitev tudi za športnike in za vse, ki se jim zelo potijo noge.
~ Svetujemo nošenje ob raznih glivičnih in drugih obolenjih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov