Barbara Bort After Shave gel po britju, 50 mL

<strong>Barbara Bort After Shave gel po britju je kozmetični pomiritveni gel, ki je namenjen vsem moškim, katerih koža postane po britju razdražena ter rdečična. </strong> Barbara Bort After Shave gel po britju je kozmetični pomiritveni gel, ki je namenjen vsem moškim, katerih koža postane po britju razdražena ter rdečična.
12838 12838

Ocene in mnenja

Opis

Barbara Bort After Shave gel po britju je kozmetični pomiritveni gel, ki je namenjen vsem moškim, katerih koža postane po britju razdražena ter rdečična.

Uporaba Barbara Bort After Shave gela ponudi intenzivno osvežitev ter regeneraijo kože obraza in telesa. Kozmetični gel je idealna rešitev za intenzivno vlaženje ter pomirjanje moške kože, ki jo ponavadi povzroča britje z želetko oziroma celo strojno britje.

Po inovativnem postopku je gel sestavljen tako, da je bogat z bisabololom in pantenol z blažilnimi, vlažilnimi in zaščitnimi lastnostmi, ki po britju vzpostavljajo naravno ravnovesje kože.

Prefinjena (nežna) dišava peperminta ob nanosu takoj pohladi ter daje prijeten občutek svežine. Koža je napolnjena z energijo ter je intenzivno obnovljena.

Aktivne učinkovine Barbara Bort After Shave gela

glicerin - deluje intenzivno vlažilno,
pantenol - omehča ter zaščiti kožo,
vitamin E - deluje antioksidativno (zaščita pred delovanjem prostih radikalov),
vitamin C - deluje antioksidativno (zaščita pred delovanjem prostih radikalov),
bisabolol - ena izmed sestavin navadne kamilice,
karnozin, lecitin, ekstrakt peperminta.

Značilnosti: vlaži, osvežuje, blaži, ščiti, deluje: proti staranju,
dekongestivno, regenerativno, hipoalergensko, ščiti pred onesnaženjem.

Barbara Bort After Shave gel je izdelek, ki je primeren za vsakega moškega, še posebej pa za tiste, katerih koža je po britju intenzivno rdečična ter pekoča.

Uporaba Barbara Bort After Shave gela

Barbara Bort After Shave gel nanesite na kožo obraza takoj po britju. Nanos naj bo nežen, saj je koža po britju ponavadi iritirana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Umetniško naravnan posameznik razmišlja izrazito abstraktno in čutno, zaradi česar oblikuje izreden dar za estetiko. Glede življenjskega sloga je zapleten, neurejen, čustveno omahljiv, vihrav, nepraktičen in usmerjen vase. Ker razmišlja abstraktno, ima bogato domišljijo, ki ga velikokrat zanese v izvirne, a nenavadne rešitve. Sicer je intuitiven, rahločuten in odprt, med ljudmi je priljubljen.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja