Barbara Bort anti age koncentrat proti staranju, 30 mL

Terapija zoper nastajanje gubic ( kot občasna nega ali kura, za  zrele lahko tudi dnevna uporaba). Terapija zoper nastajanje gubic ( kot občasna nega ali kura, za  zrele lahko tudi dnevna uporaba).
17448 17448

Ocene in mnenja

Opis

Terapija zoper nastajanje gubic:

- je koncentrat s funkcijo obnavljanja in vitaminiziranja ter prehranjevanja kože,
- z redno uporabo koža postane gladka in napeta,

Uporaba:

Fluid nanesete na obraz, vrat in dekolte. Področja predhodno temeljito očistite. Pustite, da se vpije v kožo. Če je koža zelo suha, lahko čez nanešeni fluid nanesete še vlažilno dnevno kremo.

Glavne učinkovine: cone flower destillate, ki aktivira obnavljanje in utrjevanje kože; rose destillate, ki kožo napenja, panthenol, vitamin, ki se veliko uporablja v kozmetiki, ker prenavlja in obnavlja
povrhnjico ter rešuje težave zrele ali razvajene in problematične kože; butcher's broom wife, ki kožo napenja in deluje regenerativno.

Lastnosti:

 * kot občasna nega ali kura, za zrelo kožo, lahko tudi dnevna uporaba.

Primerna za:

najbolj suhe tipe kož, ki potrebujejo globoko osvežitev, ter hranjenje vlage v globini.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Mokre sanje

Proizvedena sperma se nabira v obmodku. Mokre sanje delujejo kot varnostni ventil; pritisk naraste do te mere, da povzroči izliv sperme med spanjem. Zato temu pojavu pravijo »mokre sanje«.

Naj ti zaradi tega ne bo nerodno, pojav je povsem normalen, konča pa se, ko duševno dozoriš.

Obrezovanje

Odstranjevanje kožice, zaščitne prožne plasti kože na glavici penisa, se imenuje obrezovanje. To je enostaven kirurški poseg, za katerega se odločajo iz verskih ali zdravstvenih razlogov in ne vpliva ne delovanje penisa.

Novi občutki

Hormonske spremembe lahko vplivajo na tvoje razpoloženje. Vsi mladi se soočajo z naglimi spremembami razpoloženja, ki te hitro zmedejo in potrejo, vendar je pojav povsem normalen.

Telesne spremembe s seboj prinesejo tudi nove občutke. Tvoje razpoloženje bo spremenljivo kot aprilsko vreme. Venem trenutku se boš smejal, že v naslednjem pa jokal.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja