Barbara Bort anticuticles odstranjevalec obnohtne kožice, 8 mL

BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike. BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike.
16784 16784

Ocene in mnenja

Opis

Za brezhibno nego nohtov je Barbara Bort pripravila nov specialen proizvod:

- piling odstranjevalec kožice,
- obogaten je z meto, glycinilinom, almonddiem,
- mehča kožico.

Sestavine:

voda, glicerin, propilen glikol, trinatrijev fosfat, silicijev dioksid, cl-74160, karbomer, laureth-4, parfum, phenoxy etanol, metil paraben, sladki mandljevec, alantoin, butil paraben,
etil paraben, propil paraben

Nežen in prijazen za uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Osemnajst mesecev

Naučite otroka počepniti, ker tako pospešuje razvoj mišic. Spodbujajte ga, naj vas posnema. Hodite z njim po stopnicah, dokler tega ne bo zmogel sam.

Na vsako stopnico naj stopi z obema nogama, čeprav se bo pri tem moral trdno držati vaše roke. Koraki so že stabilnejši, nižji, otrok teče, hodi naprej in nazaj in le redko pade.

Enaindvajset mesecev

Naj vas spremlja pri vsakodnevnih opravilih. Vse, kar počnete, ga zelo zanima in hoče posnemati vsak vaš gib. Zdaj že lahko pobere predmet s tal, ne da bi padel. Spodbujajte ga k igri, kot je brcanje žoge, kjer se dobro vidi, kako tekoči so njegovi gibi. Z lahkoto hodi nazaj, sam gre po stopnicah, ne da bi se moral držati, lahko se hitro ustavi in zavije.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja