Barbara Bort cheek to cheek rdečilo

Končno, tehnologija žganih pudrov je na voljo tudi pri rdečilih: zahvaljujoč kompleksnemu procesu obdelave pudrov , pigmenti in biseri barve poudarijo osvetljenost in mehkobo.
16947 16947

Ocene in mnenja

Opis

CHEEK TO CHEEK je nov, zelo tanek, žameten in svilen blush:

- jo navlaži in obvaruje, medtem ko stopnjuje kompleksnost z lesketajočo naravno svetlobo,
- ne posuši kože,
- zagotavlja prefinjeno polt,
- make up je žareč in dolgotrajen.

Lastnosti:

Ta blush v naravno rdeči barvi poudari volumen obraza z igro svetlobe in mraka.

Priloge

Sestavine

MICA,NYLON-12,PARAFFINUM LIQUIDUM,DIMETHICONE,POLYSORBATE 20 SYNTETIC FLUORPHLOGOPHITE,MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE,PHENOXYETHANOL,LAUROYL LYSINE,SODIUM DEHYDROACETATE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE SIMMONDSiA CHINENSIS OIL,ETHYLPARABEN,PROPYLPARABEN, GLYCERYL ETHYLHEXANOATE/STEARATE ADIPATE,OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE,ISOPROPYL MYRISTATE,SORBITAN STEARATE,ZEA MAYS STARCH,CETEARYL ETHYLHEXANOATE,BUTYLPARABEN,BHT,POLYACRYLAMIDE C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH 7,IMIDAZOLIDINYL UREA.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Otrokov položaj v družini

Nobenega položaja v družini ne moremo imeti za najboljšega. Prvorojenci živijo v okolju, kjer so vse družinske dejavnosti podrejene edinemu otroku, kar pa ne velja za pozneje rojene otroke. Prvorojencem se starši več posvečajo, njihov govor je bolj izpopolnjen in zaradi pritiskov staršev običajno dosežejo več kot drugorojeni. Prvorojeni otroci se pogosto hitreje vključijo v družbo odraslih, in ker
najbolje izpolnjujejo pričakovanja okolice, običajno kmalu prevzamejo vodilne vloge.

Po drugi strani so starši na začetku premalo izkušeni, zato se pri prvem otroku pogosteje vmešavajo, prepovedujejo, uvajajo prisilno disciplino in vse mogoče kazni. Zato bo prvi otrok nenehno pod pritiskom zaskrbljenih staršev, z drugimi besedami, vedno ga bo preganjalo vprašanje, ali dela prav.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja