Barbara Bort Convenienti čistilno mleko, 400 mL

Blago, izredno tekoče čistilno mleko. Temeljito očisti obraz in vrat brez, da pri tem kožo izsuši, pri tem pa upošteva naravno ravnovesje kože. Blago, izredno tekoče čistilno mleko. Temeljito očisti obraz in vrat brez, da pri tem kožo izsuši, pri tem pa upošteva naravno ravnovesje kože.
17427 17427

Ocene in mnenja

Opis

Blago, izredno tekoče čistilno mleko:

- vsebuje glicerin in vitamin E,
- temeljito očisti obraz in vrat,
- kožo osveži in očisti.

Uporaba:

nanesite na obraz in vrat z vato ter masirajte z nežnimi krožnimi gibi, dokler make-up ni odstranjen. Nato izperete z mlačno vodo.

Sestavine:

demineralizirana voda, minaralno olje, isopropil miristate, sorbitol, ceteth 20, cocamidopropylamine oxide, carbomer 940,    imidazolidinyl urea(sečnina), parabeni, 2bromo2nitropropanel.3dlol, triethanolamine, dišava.

Primerno:

za vse tipe kože, tudi za občutljivo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zanimanje za spolnost je pri otrocih zgolj občasno, priložnostno in ne prav močno. Torej se vam zaradi tega res ni treba vznemirjati, Če zalotite otroka pri nedolžnih spolnih igricah, se nikar ne jezite in ga ne grajajte, češ da je »poredenali »pokvarjen«, S tem boste dosegli le to, da se bo otrok svojih spolnih občutkov začel sramovati in jih prikrivati, saj bo prepovedano postalo še bolj zanimivo in vznemirljivo. Če boste vsemu skupaj pripisali prevelik pomen, boste otroku vcepili prepričanje, da je spolnost nekaj nenaravnega. Zato sprejmite njegovo spolno radovednost kot nekaj običajnega in naravnega, vendar mu pri tem skušajte prijazno, a dosledno dopovedati, da obstajajo pravila obnašanja, ki jih je treba spoštovati.

Čim se otrok zave razlik med spoloma, je odkrit odnos do spolnosti najlažja pot, da se izognemo težavam. Če želi vaš sinček primerjati velikost svojega lulčka z očkovim, ne bo nič potešilo njegove radovednosti bolj kot to, da si ju dobro ogleda. To ga bo tudi obvarovalo pred poznejšim nevrotičnim odnosom do lastnega telesa.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja