Barbara Bort Convenienti tonik za obraz, 400 mL

Zelo blag in nežen tonik za obraz, ki ne draži kože in ne povzroča  rdečice, hkrati pa obnavlja in osvežuje povrhnjico. Zelo blag in nežen tonik za obraz, ki ne draži kože in ne povzroča  rdečice, hkrati pa obnavlja in osvežuje povrhnjico.
17429 17429

Ocene in mnenja

Opis

Zelo blag in nežen tonik za obraz, ki ne draži kože in ne povzroča rdečice:

- odstranjuje ostanke čistilnega mleka,
- vrača tonus in vlažnost občutljivi povrhnjici,
- obnavlja in osvežuje povrhnjico.

Uporaba:

ko očistite kožo, nežno nanašate na obraz s kosmom vate. Počakate, da se tonik vpije, nato nanesete kremo.

Aktivne učinkovine:

glicerin, kamilica, ricinovo olje. Primerno: za vsakogar.

Značilnosti:

blaži, osvežuje, tonira, obnavlja, hipoalergenski, ne vsebuje alkohola, ni testiran na živalih.

Sestavine:

voda, glicerin, peg-40 hidrogensko ricinovo olje, kamilica, virginski nepozebnik, pantenol, bisabolol, propilen glikol, citronska kislina, natrijev metil paraben, natrijev propil paraben, natrijev dehidro acetat, dinatrijev edetat

Ne vsebuje alkohola.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odgovori na vprašanja o spolnosti

Otrokova vprašanja, na primer Kaj je ljubljenje?, Kaj je penis?, nam ponujajo odlično iztocnico. Tako lahko otroku pojasnimo, da se spolnost porodi iz ljubezni in da ljubezen s seboj prinaša odgovornost. Ta odgovornost pomeni, da ljubljenega človeka postavimo na prvo mesto, ga ne silimo v nekaj, česar si sam ne želi, in ga spoštujemo kot sebe.

• Nikar se ne bojte otroku povedati resnice. Kot starši mu dolgujete jasen in iskren odgovor, Ne sme vam biti nerodno. Pri razlagi se ni treba preveč spuščati v podrobnosti. Ne samo, da otroku ni treba vedeti sleherne podrobnosti, zavedajte se, da ga tisto, česar še ne zmore doumeti, lahko prestraši. Le malo otrok, mlajših od osmih let, zanimajo nazorne podrobnosti o spolnosti.

• Vsako otrokovo vprašanje vam ponuja priložnost, da mu posredujete svoja načela in privzgojite vrednote; tako bo vedel, da ga imate radi in mu govorite resnico.

• Poskušajte uganiti, kaj bi otroka pri spolnosti utegnilo begati in plašiti. Podučite ga o tem, da mora človek znati obvladovati spolno slo.

• Nikdar ne karajte otroka, ker kaže radovednost do nasprotnega spola, pač pa potešite njegovo radovednost z odprtimi in iskrenimi odgovori.

• Pogovarjajte se s sinovi in hčerami skupaj. Če bodo dečki poznali strahove in bojazni deklic, bodo že zelo zgodaj čutili odgovornost in razumevanje za potrebe deklic in žensk.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja