Barbara Bort Couperelle čistilno mleko, 250 mL

<p>Mleko je namenjeno dnevni rabi, predvsem za či&scaron;čenje&nbsp; občutljive in razdražene kože, na katero vplivajo zunanji dejavniki.</p>

Mleko je namenjeno dnevni rabi, predvsem za čiščenje  občutljive in razdražene kože, na katero vplivajo zunanji dejavniki.

17423 17423

Ocene in mnenja

Opis

Mleko je namenjeno dnevni rabi, predvsem za čiščenje občutljive in razdražene kože, na katero vplivajo zunanji dejavniki:

- primerna je za najbolj občutljive kože, ki po negi izgledajo nežne, gladke in so popolnoma očiščene.
- deluje globinsko, vendar je nežna in ohranja občutljivo hidrolipidno strukturo povrhnjice.

Uporaba:

nanesite zjutraj in zvečer na kožo, pustite delovati par minut in nežno vtremo. Potem odstranite mleko s kosmom vate.

Aktivne učinkovine:

labodikin (ruscus) ekstrakt, centella asiatica (pospešuje regeneracijo in negovanje kože), lecitin, glicerin , vitamin E.

Sestavine:

ruscus ( labodikin ) acealatus, centella asiatica, allantoin, lecitin, tokoferol, aksorbinska kislina, citronska kislina, dimetikon, phenoksi etanol, metil paraben, etil paraben, propil paraben, natrijev dehidro acetat, dinatrijev edetat, parfum, voda, oktil palmitat, glicerin, peg 400 stearat, steareth 21, steareth 2, tokoferil acetat, cetearil alkohol.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Hiperaktivni otroci potrebujejo pomoč specialista, ki bo uporabil tako imenovano vedenjsko terapijo. Če vas otrokova prekipevajoča energija izčrpava, pa je vendarle mogoče, da je preprosto pretirano aktiven, in ne hiperaktiven. Če je ves čas v gibanju in nikoli noče v posteljo, poskrbite za čim bolj intenzivno igro in telovadbo na prostem, da bo lahko porabil čim več odvečne energije.

Spreglejte -grdo- vedenje, kolikor je to mogoče, če ni nevarnosti, da bi pri tem poškodoval sebe ali drugo osebo. Nikoli pa ne prezrite »lepeqa« vedenja in ga vedno pohvalite, kadar je miren in sodeluje. Namesto da ga oštevate, kadar pridrvi v sobo, ga raje pohvalite, ko normalno vstopi. Potrebovali boste veliko potrpljenja, toda postopoma se bodo pokazali dobri rezultati.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja