Barbara Bort Couperelle dnevna varovalna krema, 50 mL

Emulzija maščob in vode, ki je namenjena občutljivi koži,  ki je nagnjena h kuperozi. Emulzija maščob in vode, ki je namenjena občutljivi koži,  ki je nagnjena h kuperozi.
512001 17425

Ocene in mnenja

Opis

Emulzija maščob in vode, ki je namenjena občutljivi koži, ki je nagnjena h kuperozi:

- krema se lahko absorbira,
- vsebuje najnežnejše sestavine, ki kože ne dražijo,
- povrhnjico globinsko hranijo in vlažijo,
- na kožo deluje obnavljajoče,
- zmanjšuje površinsko rdečico

Lastnosti:

Zaradi svoje blage sestave je primerna tudi za kože, ki so občutljive na parfume. Krema se lahko absorbira in jo lahko nanašamo tudi večkrat na dan.

Uporaba:

- nanesete na popolnoma očiščen obraz z nežnimi krožnimi gibi. Je odlična podlaga za make up.

Aktivne učinkovine:

vitamin E, lecitin, glicerin, labodikin ekstrakt, centella ekstrakt ( pospešuje negovanje kože ).

Sestavine:

voda, oktil palmitat, C12-C20 kislina peg 8 ester, glicerin, cyclomethicone, cetearil alkohol, gliceril stereat, tokoferil acetat, labodikin ekstrakt, centelaasiatica, allantoin, lecitin, tokoferol, aksorbinska kislina, citronska kislina, propilen glikol, dimetikon, phenoksi etanol, metil paraben, etil paraben, propil paraben, natrijev dehidro acetat, dinatrijev edetat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kako obravnavati krajo

Večina staršev je zaskrbljena, če je otrok kradel, saj je med odraslimi kraja kazniva. Raziskave so pokazale, da je kraja med malo starejšimi otroki nekaj običajnega. Kazen ni najprimernejša metoda za odpravo težave. Izogibajte se pridigam in melodramatičnosti, da otrok ne bi dobil občutka, da je storil nekaj nepopravljivega, zaradi česar ga ne boste več imeli radi. Pogovorite se mirno in odločno ter pojasnite, da s svojim dejanjem lahko prizadene drugo osebo. Če je kradel svojemu prijatelju, poskrbite, da bo ukradeno vrnil. Če kaj izmakne v trgovini, ga peljite nazaj in povejte prodajalcu, da je nekaj vzel, ne da bi plačal, zdaj pa se želi opravičiti in stvar vrniti.

Otrok lahko kaj ukrade tudi mami, če čuti, da mu ne daje dovolj ljubezni in ne posveča dovolj pozornosti. Mogoče zato, ker ga ne crkljate več kot takrat, ko je bil še malček, in si misli, da ga nimate več tako radi kot prej. Čim prej mu razložite, da se moti. Včasih otrok ukrade kakšno stvar, ki je ne potrebuje niti ne želi. Vzrok je morda v pretrdi vzgoji ali starših, ki mu ničesar ne dovolijo, in se jim na ta način hoče upreti.

Otroci, ki redno kradejo, potrebujejo strokovno pomoč. Če imajo resne psihične motnje, kraja ni edini simptom. Verjetno tudi izostajajo v šoli in imajo še kakšne druge težave.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja