Barbara Bort Couperelle nočna krema, 50 mL

Emulzija maščob in vode, obogatena. Zaradi sočasnega  delovanja več sestavin krema povrhnjico krepi ter izredno  hitro učinkuje na najbolj občutljivih mestih. Emulzija maščob in vode, obogatena. Zaradi sočasnega  delovanja več sestavin krema povrhnjico krepi ter izredno  hitro učinkuje na najbolj občutljivih mestih.
482463 17422

Ocene in mnenja

Opis

Emulzija maščob in vode:

- krepi povrhnjico,
- hitro učinkuje na najbolj občutljivih mestih.

Uporaba:

nanašate jo vsak večer na predhodno očiščeno kožo.

Aktivne učinkovine:

vitamin E, lecitin, glicerin, labodikin ekstrakt, centella ekstrakt (pospešuje regeneracijo kože ), alantoin.

Sestavine:

voda, rastlinska olja, C12-C20 kislina PEG-8 ester, glicerin, oktil palmitat, cetearil alkohol, gliceril stearat, tokoferil acetat, ruscus (labodikin) aculeat, alantoin, centella ekstrakt (pospešuje regeneracijo kože ), lecitin, tokoferol, aksorbinska kislina, citronska kislina, dimetikon, phenoxy etanol, metil paraben, etil paraben, propil paraben, propilen glikol, natrijev dehidro acetat, dinatrijev edetat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če se mu zdi, da se lahko kosa s svojimi prijatelji, ki so morda premožnejši, samo z lažjo o vašem bogastvu, potem ga poučite, da bogastvo ni pomembno in da ga bodo ljudje imeli radi zaradi njega samega, in ne zaradi širokoustenja. Otroku dajte dober zgled, kajti težko bo razumel, zakaj je narobe, če laže on, vam pa je laž dovoljena.

Hiperaktivnost

Za nekatere težavne, a popolnoma normalne otroke pravijo, da so hiperaktivni. Taka oznaka je vse prepogosto neupravičena. -Hiperaktivnost« je zelo širok pojem, ki je včasih veljal za otroke, ki imajo motnjo pomanjkanja pozornosti ter motnjo pomanjkanja pozornosti in hiperaktivnost - vedenjsko stanje, ki vključuje razdiralno vedenje, kratko pozornost, nespečnost in razdražljivost. Kljub različnim mnenjem ni bilo nikoli dokazano, da nekatera prehranska barvila in aditivi prispevajo k hiperaktivnosti. Razumevajočim staršem pri večini otrok uspe izboljšati tako vedenje. Obstaja samo nekaj stopenj hiperaktivnosti pri otrocih, ki so nenormalne in zahtevajo zdravniško pomoč. Pred uporabo zdravil se je treba posvetovati z več zdravniki, saj se veliko otrok bolje odziva na druge oblike terapije.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja