Barbara Bort demonstracijski display

PRETTY BABY je inovativna kolekcija, sestavljena iz novih produktov za ustnice ( SHINNY LIPS in LIP DEFINER), za oči (MASCARA WAVELENGHT in EYE STYLIST), za obraz ( SUN CARE MAKE UP) ter za nohte (NAIL COLOUR). PRETTY BABY je inovativna kolekcija, sestavljena iz novih produktov za ustnice ( SHINNY LIPS in LIP DEFINER), za oči (MASCARA WAVELENGHT in EYE STYLIST), za obraz ( SUN CARE MAKE UP) ter za nohte (NAIL COLOUR).
17389 17389

Ocene in mnenja

Opis

PRETTY BABY spomladanska kolekcija 2009:

1. SHINNY LIPS ŠT 12 IN 13 11,00€
2. MACARA WAVELENGHT 14,90€
3. EYE STYLIST-(črtalo za oči) 8,50€
4. LIPS DEFINER (črtalo za usta)     8,50€
5. MAIL VARNISH (lak za nohte)     8,00€
6. SUN CARE MAKE UP     17,00€

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Koraki v samostojnost

Otroci najbolj potrebujejo skrbne in zainteresirane starše, ki jim bodo pomagali najti pravo pot v svet in krepiti zaupanje v njihove sposobnosti.

Otrok si lahko pridobi veliko mero samozaupanja in neodvisnosti, če gre zdoma, sodeluje v vsakdanjih opravilih in skrbi, da so njegove stvari čiste in urejene. Za številne otroke je prva izkušnja počitnikovanja brez staršev ali starih staršev odhod v kolonijo ali na taborjenje, Take počitnice niso predrage in vodje taborov so praviloma usposobljeni in izkušeni vzgojitelji. Začetno domotožje je ob prvih zabavnih uricah kmalu pozabljeno, toda le vi lahko ocenite, ali je otrok pri približno devetih letih sposoben napraviti tak korak v samostojnost. Najlaže se boste odločili, če bo sam pokazal navdušenje za tovrstne počitnice, nikakor pa ga ne silite samo zato, ker mislite, da bi mu to lahko koristilo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja