x
Vse kategorije
Barbara Bort extra rich krema za roke
Barbara Bort extra rich krema za roke
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Barbara Bort extra rich krema za roke

Proizvajalec: Barbara Bort
BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike.
Cena: 7,84 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Zelo napredna formula kreme za roke je sestavljena in obogatena z barbadensi aloyo, maslom in mandeljivim oljem.

- zaščiti in neguje kožo pred vsakodnevnimi vplivi.

Sestavine:

demineralizirana voda, cyclomethicone, vazelin, utekočinjen parafin, laurtlmethicone, copolyol, natrijev klorid, ši maslo, alantoin, jojoba, trimetil silylamo dimetikon, korenina sladkega korena, vrtni oglijič, aloja, glikolska kislina, aksorbinska kislina, tokoferil acetat, laureth-2 benzoat, peg-40, hidrogensko ricinovo olje, etoksi diglikol, parfum, quaternium-15, dinatrijev edetat, bht

Izredno bogata krema.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Dve leti

Spodbujajte ga k plesu in petju. Skladnost gibanja je zdaj večja, zato bo v gibanju ob ritmični glasbi zelo užival. Plešite z njim, s tem bo dobil širšo izkušnjo gibanja. Lahko teče, vendar ne zna upočasniti, in z lahkoto počepne. Pridružite se mu pri igrah na tleh.

Verjetno je še premajhen za trikolo, vendar so na voljo tudi preprostejši koleslji. Rad poskakuje in hodi po prstih. Ker je zdaj stabilnejši, je sposoben prenašati lomljive predmete.

Tri leta

Igrajte se poskočne igre. Zdaj je že zelo okreten, zato mu pokažite igre, kjer svojo okretnost lahko uporabi. Telesna dejavnost mu koristi tudi zato, ker tako porabi odvečno energijo. Zna že gladko hoditi po stopnicah, za trenutek lahko obstane na eni nogi, pri hoji ziblje roke kot odrasli in zna voziti trikolo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.