Barbara Bort eye shadow svinčnik

Izredno uporaben svinčnik s svojo kremno sestavo, ki ga lahko  uporabljamo kot običajni svinčnik za oči, izris linije očesa ali kot  senčilo za veke, ki ga senčimo s konicami prstov.
476765 16981

Ocene in mnenja

Opis

Izredno uporaben svinčnik s svojo kremno sestavo:

- kot senčilo za veke, ki ga senčimo s konicami prstov,
- kot običajni svinčnik za oči za izris linije očesa.

Aktivne učinkovine: rosemary extract zoper proste radikale; pure emollients, ki ohranjajo občutljivo povrhnjico predela okoli oči; liquorice extract, ki delujejo regenerativno in pomirjujoče.

Lastnosti

Hipoalergenski, lahki nanos, ohranja hidrolipidno sestavo povrhnjice kože okoli oči zaradi sestave, ki ne dovoljuje, da bi se vpila v kožo in je dolgotrajno obstojna.   

Primerno za:

vsakogar, tudi za najbolj občutljive.

Priloge

Sestavine

CETYL OCTANOATE, ISONONYL ISONONANOATE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, CANDELILLA WAX, CARNAUBA WAX, SILICA, SORBITAN ISOSTEARATE, BEESWAX, DIMETHICONE, NUNFLOWER SEED OIL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, PROPYLPARABEN, ROSEMARY EXTRACT. ( +\\- MICA, TITANIUM DIOXIDE, RED IRON OXIDE, YELLOW IRON OXIDE)

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če bo otrok zaradi zabave za rojstni dan ali kakšnega drugega družabnega dogodka zvečer dolgo pokonci, je dobro, da se naspi že čez dan. Če ga zaradi razdraženosti ali utrujenosti zagrabi togota, je zelo pomembno, da ostanete popolnoma mirni. Nežno mu prigovarjajte, objemite ga, bodite neskončno potrpežljivi in ga šele nato spravite v posteljo.

 Zapojte mu pesmico ali preberite pravljico, dokler se popolnoma ne umiri in ga ne premaga spanec.

Razvoj govora

V teh letih otrokova sposobnost govora izjemno napreduje. Lahko se že pogovarja z vami, pove, kaj želi, in - kar je prav tako pomembno - vas razume.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja