Barbara Bort intenzivni piling, 50 mL

Namenjen globinskemu čiščenju kože, ki ga koža potrebuje od  časa od časa. Namenjen globinskemu čiščenju kože, ki ga koža potrebuje od  časa od časa.
17456 17456

Ocene in mnenja

Opis

Barbara Bort globinski piling:

- odstranjuje vse odmrle celice,
- obrazu daje svetlejši in nežnejši izgled,
- namenjen je globinskemu čiščenju kože, ki ga koža potrebuje od časa od časa.

Uporaba:

predhodno očistite obraz, potem pa naneseti na obraz, vrat in dekolte, ter pustite učinkovati 15-20 min. Odstranite ga z mokrogobico ali kosmom vate namočene v tonik.

Aktivne učinkovine:

Wheat germ oil, zaradi katere sposobnosti skladiščenja in ohranjanjanja sestavin se kremaenakomerno absorbira; horse tailextract, ki učvrsti kožo in jo napne; allantoin s svojo zaščitniško in vlažilno funkcijo, vsebujejo jo vsi izdelki namenjeni otroški negi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Takšno zmanjševanje vnosa hrane je pravzaprav nekakovostno stradanje. S tem postopoma pripraviš telo do stanja, v katerem se zmanjša poraba energije, saj se telo bojuje za preživetje. Takrat občutiš lakoto, zdolgočasenost, razdražljivost in utrujenost, zaradi česar boš, zlasti kose teža spet povrne, še slabše volje.

Hitre diete ne spremenijo prehranskih navad. Če se želiš znebiti odvečne teže in ohraniti novo, moraš spremeniti njih in jim prilagoditi telesno aktivnost.

Z vadbo do vitkosti

Vadba na energijsko enačbo vpliva bolje kot neposredno zmanjšanje vnosa energije, hkrati pa je to tudi edini znani način spreminjanja porabe bazaine presnove. Če telovadiš dovolj pogosto, da pridobiš kondicijo, to je štirikrat na teden po trideset minut ali dlje več mesecev, se mišice okrepijo in telesna maščoba se bolje porazdeli. Trenirana mišica ima približno dvakrat večjo velikost bazaine presnove maščobe kot netrenirana, saj se telo prilagodi in pripravi na povečano delovanje srca, pljuč in mišic, tako da presnova deluje nekoliko hitreje in se več energije porablja tudi takrat, ko ne vadiš. Zato je vadba eden najbolj dragocenih načinov nadzorovanja teže, tudi dolgoročno.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja