Barbara Bort intenzivni tretma s koencimom Q10, 50 mL

Posebej je primerna za normaliziranje kože v nočeh, ko je povrhnjica bolj dovzetna in lahko resnično izkoristi vse učinkovine, ki so v kremi. Posebej je primerna za normaliziranje kože v nočeh, ko je povrhnjica bolj dovzetna in lahko resnično izkoristi vse učinkovine, ki so v kremi.
17453 17453

Ocene in mnenja

Opis

Posebej je primerna za normaliziranje kože v nočeh:

- gre za intenzivno nočno kremo namenjeno globinski celični negi,
- koencim Q10 vzpodbuja vitalnost kože ter jo pomlajuje,
- zaradi vitamina A nastajajo mlade celice,
- mnogokrat je krema prebogata za mlade kože in bi jih lahko razvadila.

Uporaba:

zvečer na predhodno očiščeno kožo, porazdelite manjšo količino kreme po obrazu, vratu in dekolteju ter vtirate, dokler ni vsa vnesena in absorbirana.

Glavne učinkovine:

Wheat germ oil, zaradi katere sposobnosti skladiščenja in ohranjanja sestavin se krema enakomerno absorbira; mandljevo olje, ki kožo pomirja in jo mehča, deluje regenerativno in odpira pore; izvlečki althe, ki čistijo in pomirjajo kožo; witch hazel distilate, ki kožo tonificira ter pomirja; allantoin s svojo zaščitniško in vlažilno funkcijo, vsebujejo jo vsi izdelki namenjeni otroški negi.

Vsebuje izredno visoko stopnjo koencimov Q10.

Količina: 50ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Nekaj maščobe je potrebne

Zdravo telo potrebuje nekaj maščobe. Žensko je potrebuje več od moškega, še zlasti ko se pojavi menstruacija, in sicer za tvorbo ženskega hormona estrogena, plodnost in zdravo rast kosti. Torej je nekaj maščobe dobro imeti!

Kadar pa je vnos hrane večji od energijske porabe, se presežek nalaga v maščobnih celicah. Nasproten proces se zgodi, ko je poraba energije večja od vnosa; maščoba postane vir energije, se porablja in teža se zmanjša. Če torej želiš ohraniti zdravo težo, bodi aktiven in se zdravo prehranjuj. Stroge diete niso potrebne. Zelo nezdravo in nespametno je stremeti za manekensko postavo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja