Barbara Bort Men Anti Age nega proti staranju, 50 mL

<strong>Barbara Bort Anti Age nega proti staranju je kozmetičen izdelek, ki je narejen iz vitamina E ter Q10 kozmetičnega dodatka, za varovanje ter aktivacijo kože obraza. </strong> Barbara Bort Anti Age nega proti staranju je kozmetičen izdelek, ki je narejen iz vitamina E ter Q10 kozmetičnega dodatka, za varovanje ter aktivacijo kože obraza.
12856 12856

Ocene in mnenja

Opis

Barbara Bort Anti Age nega proti staranju je kozmetičen izdelek, ki je narejen iz vitamina E ter Q10 kozmetičnega dodatka, za varovanje ter aktivacijo kože obraza.

Kozmetičen izdelek je formuliran za negovanje moške kože obraza in je narejen v obliki gel emulzijske mešanice. Emuzija je obogatena z vitaminom E, ki deluje kot učinkovot antioksidant, koencim Q10 ki deluje kot aktivator celične energije - tretma pa vsebuje tudi lecitin, karnozin, in bioflavonoide z vlažili.

Vse sestavine Barbara Bort Anti Age nege delujejo aktivno regenerativno ter zaščitno pred delovanjem prostih radikalov. Antioksidanti pripomorejo k inhibiciji radikalske reakcije ter pripomorejo k zaustavitvi prezgodnjega staranja.

Ta nega vpliva na razporeditv vlaken po koži ter jo naredi gladkejšo in odpornejšo, ohranja najboljšo stopnjo vlažnosti in zmanjšuje majhne gubice, očitne posledice stresa in skrbi, med tem, ko ščiti kožo pred onesnaženostjo.

Negovalna emulzija Barbara Bort vsebuje številne zaščitve UV protektive, ki zaščitijo kožo obraza pred delovanjem UV žarkov ter posledično pred nastankom toksičnih radikalov v telesu.

Barbara Bort Anti Age nega - delovanje

Negovalna emulzija za negovanje moške kože obraza le-tega intenzivno vlaži, obnavlja, ter zaščiti pred škodljivim delovanjem sonca, morebitnimi zunanjimi dejavniki npr.: onesnaženjem.

Izdelek deluje hipoalergeno ter je primeren za še tako občutljivo moško kožo.

Uporaba Barbara Bort Anti Age nege

Pred nanosom emulzije obraz očistite s primernim čistilom, nakar nanesite emulzijsko mešanico na obraz z nežnimi krožnimi gibi, da se ta v popolnosti vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Italijanska otroška zdravnica Maria Montessori je že pred sto leti dokazala, da se z zgodnjim draženjem čutil pospeši otrokov razvoj. Bila je prva ženska, ki je opravila doktorat znanosti, prva, ki je zagovarjala celostno učenje, katerega sestavni del je "možganska telovadba«. S spodbujanjem čutil na blizu je zlasti pri otrocih s posebnimi potrebami dosegala dobre, če ne že kar neverjetne uspehe. Razvojna starost otrok, kot jo je tolmačil ]. Piaget, je odvisna od spodbud okolja, v katerem otrok živi; zato naj starostnih obdobij, kot so npr. prikazana na levi strani spodnje sheme, ne bi opredelili preozko, saj so sheme lahko le okviren prikaz dinamike nekega dogajanja. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja