Barbara Bort nail hardener trdilec laka, 8 mL

BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike. BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike.
16787 16787

Ocene in mnenja

Opis

Trdilec laka:

- nohti takoj po nanosu postanejo bolj fleksibilni, trši in odporni na udarce.

Sestavine:

pospešujejo sušenje laka in pripomorejo k večji odpornosti in elastičnosti nohta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Štiri leta

Naučite ga skakati s kolebnico. Telesno je že dovolj spreten, da so njegovi gibi usklajeni in mišice gladko delujejo, zato s takšno dejavnostjo še krepi gibalne sposobnosti. Omogočite mu tudi igro na igralih na otroškem igrišču. Zdaj že teka, skače, poskakuje, pleza in teče po stopnicah navzdol. Lahko nese kozarec, poln vode, ne da bi jo polil.

Pri zobozdravniku

Ko vaš malček dopolni dve leti, je čas za prvi obisk pri zobozdravniku. Potrudite se, da bo karseda prijeten. Kadar morate sami na pregled, ga vzemite s seboj, da se bo navadil pogleda na instrumente in vonja v ordinaciji. Če zobozdravnik nima nič proti, vam lahko med pregledom sedi v naročju. Z zanimanjem si bo ogledal dogajanje in v veselje mu bo, če vas lahko posnema. Pred prvim obiskom se doma igrajte zobozdravnika in drug drugemu preglejta ustno votlino. Ko pa boste v ordinaciji, naj zobozdravnik najprej pokuka v usta vam, potem pa naj pregleda še otroka.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja