Barbara Bort non oil odstranjevalec ličil, 125 mL

Produkt nežno odstrani make up: zlasti je primeren za občutljive oči. Produkt nežno odstrani make up: zlasti je primeren za občutljive oči.
17030 17030

Ocene in mnenja

Opis

Produkt nežno odstrani make up:

- obogaten je z nežnim ekstraktom kamilice, ki ugodno vpliva na oči in občutek na koži in ohranja kožo nežno in navlaženo.

Ne vsebuje škodljiv substanc in olj.

Primeren za:

občutljive oči in tiste ljudi, ki imajo alergije oz. ne prenesejo draženja oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Spodbujajte njegov občutek za prostor. Skupaj pospravljajta kocke ali druge oglate predmete v ustrezne škatle. Vsak predmet poimenujte, da si bo širil besedni zaklad, hkrati pa naj ga opiše. Zastavljajte mu bolj zapletene naloge, s katerimi si uri spomin: poišče naj predmet, s katerim sta se malo prej igrala. Veliko se pogovarjajte, zastavljajte mu vprašanja in odgovarjajte na njegova.

Igrajte se igre s številkami. Vključite jih v vse, kar počnete. Preštevajte stvari, ki jih prinesete iz trgovine, ko se oblačite ali opisujete, kaj boste storili. Berite slikanice o kmetiji ali pa mu kupite igračo, kjer lahko prešteva krave, ovce, prašičke in piščance. Zdaj že sam dodaja posamezne podrobnosti in recimo pove, da ima konj dolg rep, kar že kaže na boljše dojemanje sveta. Uporablja besede »zaka]«, -ne-, -ne bom-, -ne morem- in odgovarja na vsa vprašanja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja