Barbara Bort paleta 10 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17392 17392
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- izbirate lahko med univerzalno paleto, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete s kompaktnimi pudri ,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev.

SESTAVA:

BOMBAY: 10,11,12,13
SILKEN TAN: 1,2,3    
COMPACT SUN TAN:9 

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Samozaupanje

Otrok nima prirojenega občutka samozavesti. Razvija ga postopno v stikih z drugimi ljudmi - starši, brati in sestrami, prijatelji in učitelji. Njegova samopodoba se oblikuje na podlagi dejstva, kako ga vidijo drugi in kako bi si sam želel, da ga vidijo. Če so njegovi bližnji srečni, zadovoljni in odprti, če ga sprejemajo takega, kakršen je, se bo v svoji koži počutil dobro, uspešno se bo prilagajal svetu in razvijal samostojnost.

Če pa so ljudje v njegovi bližnji okolici napeti in kritični, če ga nenehno navdajajo z občutkom, da ne izpolnjuje njihovih pričakovanj, bo o sebi mislil slabo. Tesnoben in z obrambno držo bo veliko težje sklepal nova poznanstva in gradil razmerja,

Med odraščanjem bo moral obvladati številne spretnosti in znanja, od oblačenja in branja do odnosov z ljudmi, sklepanja prijateljstev in navezovanja sproščenih stikov z nasprotnim spolom. Za to je potrebna dobra mera samozavesti. Če je ni pridobil, se bo počutil manjvrednega in nesposobnega, in takrat je toliko bolj verjetno, da bo doživljal neuspehe.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja