Barbara Bort paleta 18 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17399 17399
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete s kompaktnimi pudri ,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči.

SESTAVA:

SILKEN MAT CAKE:1,2,3,4
SUNTAN:1, 2,3,   
COMPACT POWDER;9   

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Z otroki je treba biti čim bolj iskren, saj jim opozorilne besede v takem primeru lahko rešijo življenje. Iskreno jim povejte, da so tudi taki odrasli, ki imajo duševne težave in bi lahko poskušali kaj več kot samo govoriti z njimi. Pojasnite jim, da se jih bodo morda hoteli dotikati,
jih slačiti, kazati slike ali pa se bodo pred njimi slekli in dotikali sami.

Navodila, kaj mora otrok storiti, če bi se to zgodilo, morajo biti zelo natančna. Najbolj pomembno je, da nemudoma poišče pomoč. Takoj naj vstopi v bližnjo trgovino, ustavi mimoidočega ali potrka na najbližja vrata. Otroka naučite, da se ne sme iti igrat z drugim otrokom, ne da bi vas vprašal za dovoljenje.

Obzirnost

Otrok, ki se lepo obnaša, zna reči -prosim- in -hvala-, ponudi pomoč, odstopi sedež starejši osebi na avtobusu in mirno čaka v vrsti, tako pokaže, da se zaveda ljudi okoli sebe. Morda se vam zdijo ta dejanja banalna, vendar so zelo pomembna, ker pokažejo otrokov odnos do drugih, naj so to prijatelji ali neznanci. ln starši so tisti, ki morajo otrokom privzgojiti takšno obzirnost, saj bi bilo življenje brez nje skrajno neprijetno.

Lepih navad otroka najlaže naučimo z lastnim doslednim spoštljivim vedenjem do drugih. Če vidite mamo, ki svojega otroka kliče "Hej, ti, a prideš sernl«, ste lahko prepričani, da niti njen otrok ne bo premogel prav veliko olike. Oče, ki se preriva skozi vrsto in vleče sina za sabo, mu bo dal jasen znak, da je komolčarstvo popolnoma v redu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja