Barbara Bort paleta 19 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17400 17400
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete s kompaktnimi pudri.

SESTAVA:

COMPACT SUNTAN:7,8,9,10,
DE LIGHT:    1   
SILKEN TAN:1,2,3

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če se sami do drugih, tudi do otroka, obnašamo spoštljivo, kakšne posebne lekcije iz lepega vedenja ne bodo potrebne. Seveda je tu pa tam na mestu kakšno opozorilo ali pojasnilo, saj je otrok na začetku z~verovan vase in ne razmišlja o drugih. Ko odrašča in se poistoveti z vami, vas bo hotel posnemati. In če ste obzirni do drugih, bo tak tudi on.

Med prijatelji

Vzorci prijateljstva se z leti močno spreminjajo. Dejavniki, ki vplivajo na izbiro prijateljev pri majhnih otrocih, se zelo razlikujejo od tistih, ki veljajo za najstnike in odrasle.

Odnosi med predšolskimi otroki so ponavadi prijateljski, ni čutiti večje napetosti ali tekmovalnosti, niti med najbolj agresivnimi. V teh letih imajo nekaj prijateljev in med njimi ne delajO posebnih razlik. Naj vas ne skrbi, če vaš otrok v teh letih ni posebno priljubljen. Prijateljstva v tem obdobju so razmeroma površna in nestalna, spreminjajo se iz dneva v dan, zato ne bodo imela trajnejših posledic za otrokovo osebnost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja