Barbara Bort paleta 2 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17401 17401
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- izbirate lahko med univerzalno paleto, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete s kompaktnimi pudri ,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev.

SESTAVA:

SILKEN FOUNDATION    1,2,3,4,5,6
SUN CARE MAKE UP 1,2   

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Raziskave v vrtcih so pokazale, da so k sklepanju prijateljstev in družabnim igram bolj nagnjene deklice, medtem ko so fantje raje telesno aktivni, tekajo in se lovijo.

V šoli, kjer preživljajo čas v stalni skupini, pa se že oblikujejo tesnejša prijateljstva z nekaj otroki. V razredu so to vrstniki, včasih otroci, ki sedijo skupaj ali hodijo k istemu krožku. Pri otrocih v teh letih je nenavadno, če se večino časa igrajo sami.

Razlike v spolu pri majhnih otrocih ponavadi niso pomembne, pri osmih in devetih letih pa se deklice večinoma družijo med sabo, fantje pa med sabo. Fantje, stari od devet do trinajst let, imajo ponavadi svojo »klapo«, znotraj nje pa tudi kakšnega tesnejšega prijatelja. Deklice imajo ponavadi najboljšo prijateljico, čeprav ne vedno iste, in pripadajo skupini ali »klubu«, ki je manj povezana in jim tudi manj pomeni. Fantje in deklice zdaj sklepajo prijateljstva bolj na temelju interesov kot bližine.

Otroci so različno temperamentni in imajo različne potrebe po medsebojnih stikih. Eden bo morda leta navezan na enega prijatelja in ga drugi otroci ne bodo zanimali, drugi pa jih bo imel toliko, da si ne boste zapomnili njihovih imen. Če vašemu otroku tako ustreza, ni razloga, da bi se vmešavali.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja