Barbara Bort paleta 20 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17402 17402
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete s kompaktnimi pudri.

SESTAVA:

COMPACT SUNTAN:1,2,3,4,5,6,7,8

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Občutljive teme

Pri skoraj vsakem otroku se kdaj pa kdaj pojavijo težave in vprašanja, ki jih morajo starši pozorno in skrbno obravnavati.

Nasilništvo

V šolah je to eden od največjih· problemov in pojavlja se lahko povsod, ne glede na vrsto šole ali starost otrok. Budni učitelji lahko s pametno taktiko nasilništvo zatrejo že v kali. če vam torej otrok v pogovorih nakaže, da se v šoli srečuje z nasilništvom, o tem takoj obvestite uČitelja ali vodstvo šole.

• Nasilništvo je nevama in ga je treba ustaviti takoj. Otroku to morate dopovedati. Če mu bo to jasno, se vam bo laže zaupal o nasilju v šoli. Zlasti med fanti velja nenapisano pravilo, da o nasilju ne smejo govoriti, niti če so sami žrtve. Otroka prepričajte, da molk ni sprejemljiv in da mora v takem primeru takoj poiskal pomoč.

• Gotovo si želite vedeti, ali se vaš otrok brani, kadar je napaden. Ko moj sin še ni dopolnil devet let, sem mu svetovala, naj napadalca najprej opozori, potem pa udari nazaj. če je napadalcev več, si otrok seveda tega ne bo upal storiti, lahko pa prosi starejšega otroka, naj se mu postavi v bran. Vedno pa morate na nasilje opozoriti vodstvo šole, četudi se je zgodilo zunaj šole. Šolsko osebje prosite, naj ukrepa, vendar to storite diskretno, da ne bi otroka še bolj izpostavili šikaniranju.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja