Barbara Bort paleta 21 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17403 17403
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete s kompaktnimi pudri.

SESTAVA:

SOLO:1,2,3,5,6,17,20,21,22,23,24,25,28,29,45,46,48,50,51,53

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Tudi deklice so sposobne naSilja. To najpogosteje počnejo prikrito, z opravljanjem ali pa tako, da otroka izkljUčijo iz svoje skupine. Če tak odnos traja dolgo, je lahko ravno tako boleč kot fizično nasilje, zato se moramo zavedati resnosti položaja.

• Otroci po naravi niso nasilni. Sebičnosti, pritiskov in nasilja se pogosto naučijo doma od odraslih. To je lahko posledica prestroge vzgoje ali odraščanja v neorganiziranem domu, kjer je otrok prepuščen samemu sebi.

• Nasilje je reakcija otroka na bolečino in pomanjkanje ljubezni. Vsakršno nasilno obnašanje je neopravičljivo, toda taki otroci potrebujejo pomoč, da bi lahko spremenili neprimerne vedenjske vzorce.

Problematično vedenje

Kdaj moramo ukrepati, če je problematično vedenje preseglo meje dovoljenega in postalo nenormalno? Preprostega odgovora ni. Bistvo resničnega »problematičnega« vedenja in čustev je v tem, da so taka čustva premočna in prepogosta, kar ima neprijetne posledice za otroka in njegovo okolico.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja