Barbara Bort paleta 24 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17404 17404
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete s kompaktnimi pudri ,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči.

SESTAVA:

SOLO:21,22,23,24,58,62,63,64,65,66,67,68,69,101,28,3,324
FARD 17,2   

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Preprostega odgovora ni. Bistvo resničnega »problematičnega« vedenja in čustev je v tem, da so taka čustva premočna in prepogosta, kar ima neprijetne posledice za otroka in njegovo okolico. Eno je, če se v posteljo pomoči dveletnik, čisto drugače pa je pri duši enajstletniku, ki ponoči ne more nadzorovati svojega mehurja.

Kadar tehtamo, alije otrokovo vedenje preseglo meje običajnega, so nam v pomoč tri merila, in sicer pogostost, vztrajnost in intenzivnost določenega simptoma. Veliko otrok ima strahove, se včasih zlaže ali krade, pri večini pa je to le prehoden pojav. Toda včasih je otrok poln strahov: ko eden izgine, ga že nadomesti drugi, ali pa si izmišljuje zgodbe, ki se mu zdijo popolnoma resnične, medtem ko večina otrok že dolgo razlikuje resničnost in domišljijo. V tem primeru ga morda pestijo psihološke težave pri prilagajanju svetu okoli sebe in potrebuje pomoč.

Veliko otrok občasno grize nohte, le redki pa si jih zgrizejo do živega. Taka silovitost bolj kaže na čustveno motnjo kot na razvado. Podobno ravna otrok, ki ni sposoben povedati resnice, čeprav bi bilo to zanj bolje.

Četrti kriterij je starost. Otrokovo obnašanje moramo primerjati z normami, ki veljajo za njegovo razvojno obdobje. Za štiriletnika so izbruhi togote nekaj običajnega, pri enajstletnem otroku pa to neredko opozarja na čustveno motnjo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja