Barbara Bort paleta 25 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17405 17405
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete s kompaktnimi pudri.

SESTAVA:

SILKEN MAT CAKE 1,2,3,4
POWDER FOUNDATION 1,2,3
SUNTAN 10

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zdrav odnos do golote
?V zvezi z goloto nas na žalost obkroža veliko tabujev, vendar v družini z otroki do enajstega leta ne bi smeli v1adati.l<aki posebni zadržki.

• Če se vam golota zdi nekaj neprimernega, se potrudite, da svoje zadrege ne bi prenesli na otroke. Mlajši otroci se ne sramujejo svojega telesa, posnemajte jih.

• Okoli osmega ali devetega leta nekateri otroci (predvsem deklice) nedvoumno pokažejo, da jim je nerodno, kadar so goli. Ugotovili boste, da se vaša hčerka nenadoma zaklepa v kopalnico in skriva, kadar se preoblači. Spoštujte njeno željo po zasebnosti.

• Manj ko je prepovedi, bolje je. Moji otroci so včasih za mano prišli na stranišče, tudi ko so imeli že kakih pet, šest let, in so brez zadrege vstopali v spalnico, ko sem se preoblačiJa. Nekaterim staršem je morda nerodno, meni pa se je zdelo najbolj pomembno, da sem bila svojim otrokom vedno na razpolago in da sem jih naučila, da je golota in vse, kar se dogaja z njihovim telesom, nekaj popolnoma naravnega.

• Seveda pa morate otroka poučiti, da je odnos drugih ljudi do golote  drugačen. Starejši, denimo stari starši, bodo najbrž bolj zadržani,

Mogoče boste morali pojasniti, daje eno od pravil lepega vedenja obzirnost do drugih.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja