Barbara Bort paleta 26 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17406 17406
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete s kompaktnimi pudri.

SESTAVA:

TETE-A-TETE:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
CHEEK TO CHEEK:1,2

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Samozadovoljevanje je normalno

Samozadovoljevanje je tema, s katero se nekateri starši težko soočijo, pa ne zato, ker bi bila nekaj zapletenega, ampak zaradi svojega lastnega odnosa do nje. Otrok ima pravico, da se s samozadovoljevanjem sprosti. Ko se zaveste, da je to normalno in koristno, boste laže razčistili z miti, ki ga obkrožajo.

• Veliko staršev spravlja misel na samozadovoljevanje v zadrego zaradi nesporazumov, ki segajo še v njihovo otroštvo. Samozadovoljevanje samo po sebi ni nič slabega. Obravnavajte ga kot del odraščanja in otroku nikar ne vzbujajte občutka sramu.

• Samozadovoljevanje dopuščajte ali prezrite. Če vas otrok o tem povpraša, mu odgovorite, soglašajte z njim, da je "prijetno, če se dotakneš lulčka«, hkrati pa postavite jasne meje, da je to nekaj, kar počnemo, kadar smo sami. Če se otrok zadovoljuje v javnosti, obravnavajte to kot neprimerno obnašanje .

• Če se otrok do petega leta starosti dotika drugega otroka, je to skoraj vedno popolnoma nedolžno. Vseeno pa se prepričajte, da se to ni dogajalo proti volji katerega od otrok.

• Če vam otrok pove, da se ga je dotikal precej starejši ali razvitejši otrok, to vzemite resno. Mirno se pozanimajte, kaj natančno se je zgodilo (če se sploh je), in ga imejte na očeh, kadar je v družbi tega otroka.

• Samozadovoljevanje je zdrav in naraven način sproščanja napetosti. Zaskrbljenost je na mestu le takrat, kadar otrok to pogosto počne, da bi ubežal svetu, kar pomeni, da je čustveno prikrajšan. Tak otrok potrebuje pomoč in ljubezen, ne pa kazni.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja