Barbara Bort paleta 4 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17408 17408
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči,
- palete s kompaktnimi pudri.

SESTAVA:

COMPACT POWDER 1,2,3,4,5,6,7,8

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Povsem naravno je, da so starši zaskrbljeni, ko njihov otrok napravi svoj prvi veliki korak v svet, zlasti če je prvi ali edini otrok v družini. Starši, ki so šest let utrjevali tesno vez z otrokom, včasih vidijo v šoli nevarnost, ki jim utegne otroka odtujiti.

Če je hodil v vrtec ali se veliko igral z vrstniki, mu misel na šolo ne bo tuja in tudi dejstvo, da bo del dneva preživel zunaj doma, ne bi smelo predstavljati težav. Če je drugi ali tretji otrok v družini, potem najbrž že dalj časa zavida starejšemu bratu ali sestri, ki se mu zdita veliko bolj -odrasla- od njega.

Če otrok ni obiskoval vrtca, zlasti če je edinec, poskrbite, da se bo navadil biti krajši čas brez vas. Popoldne naj se recimo igra s sosedovimi otroki in naj ve, da boste ob določeni uri prišli ponj. Pomaga tudi vsakodnevni sprehod mimo šole, ko je čas za igro. S tem dobi priložnost, da sam vidi, kaj se tam dogaja. Pri vratih bo videl druge starše, kako pričakajo svoje šolarčke. Obljubite mu, da mu boste tudi vi prišli občasno pomahat, ko se bo s sošolci igral na šolskem dvorišču. Večina šol staršem priporoča, da z otrokom pred začetkom pouka vsaj enkrat obiščejo šolo. Bodoči šolarčki tako vidijo, kako poteka pouk, spoznajo, da otrokom tam prav nič ne manjka in da jih v šoli ne čaka nič hudega.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja