Barbara Bort paleta 6 BB

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene. Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene.
17410 17410
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Palete BARBARA BORT so na voljo v različnih barvah in za različne namene:

- palete z mešanimi solo in duo senčili,
- palete s kompaktnimi pudri ,
- palete z rdečili in palete z različnimi sestavami pudrov in bombayev,
- univerzalna paleta, na kateri so vse glavne barve in tudi rdečila za lica,
- palete samo z solo senčili za oči.

SESTAVA:

SPOTLIGHT:4,6,7   
MONO:1   
COKIES:1,    2,3,4,5
STAR LIGHT:ICE,GOLDEN,SILVER   

Palete so primerne za profesionalno uporabo,kakor tudi za osebno uporabo. Vsi izdelki so profesionalni, niso testirani na živalih ,niti ne vsebujejo kemično agresivnih substanc ter ne povzročajo alergij. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kako lahko starši pomagajo pri branju

Če se vam zdi, da otrok po prvih učnih urah branja premalo napreduje, je težava nemara v pristopumorda se preveč zanaša na oči, namesto da bi uporabljal možgane. Naj vam kaj prebere iz prvega berila. Če se pri branju mukoma prebija od besede do besede in je na koncu stavek nesmiselna zmešnjava, je to zato, ker se bolj ukvarja z razvozlavanjem črk, kot da bi razmišljal o pomenu besed. Dokler ne bo premišljeval o posameznih besedah, ne bo vedel, ali je prebral pravilno ali ne. Kadar se pogovarja z materjo, jo razume, ne da bi moral razmišljati o posamezni besedi ali zlogu, pri branju pa razmišlja na enak način. Ne uporablja svojega znanjajezika, da bi uganil, kaj pride zatem, kar zelo olajša razpoznavanje simbolov.

Pomagate mu lahko na zelo enostaven način. Ko mu berete zgodbo, potujte s prstom vzdolž vrste, tako da bo z očmi lahko spremljal besede. Po dveh ali treh stavkih se nenadoma ustavite in pustite otroku, naj ugane naslednjo besedo. Če je bil stavek» Mami je Jani dovolila, da se gre igrat, če se domov vme ... «; bo otrok morda ugibal »ob štirih«, Ura mogoče ne bo prava, vendar je pravilno sklepal, da na koncu stavka manjka čas in da se morajo otroci pred kosilom vrniti domov. Kmalu bo razumel, da mora videti samo prvih nekaj črk neznane besede, da bi jo uganil. Če boste to igro ponavljali vedno znova, bo sčasoma pri branju začel uporabljati tako možgane kot oči.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja