Barbara Bort profesionalna delovna torba

Profesionalno delovno torbo BB uporabljajo profesionalni vizažisti za svoje delo na terenu ali v salonu. Profesionalno delovno torbo BB uporabljajo profesionalni vizažisti za svoje delo na terenu ali v salonu.
17413 17413
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Profesionalno delovno torbo BB uporabljajo profesionalni vizažisti za svoje delo na terenu ali v salonu:

- je izredno uporabna,
- zelo praktična, saj je v njej popolnoma vse, kar potrebujemo za izdelavo make-upa.

Vsebina:

- v torbi so profesionalni izdelki z oznako TESTER, ki se od izdelkov za prodajo razlikujejo izključno samo po embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zakaj otrok laže?

V okolju, kjer se počutijo majhne in nepomembne, otroci svojim prijateljem pogosto pripovedujejo neverjetne zgodbe o bleščečem novem športnem avtomobilu, ki je v resnici obrabljen star avto, ali o očetovem pomembnem poklicu in življenju na veliki nogi, čeprav je oče navaden pisarniški uslužbenec. Od odraslih so se naučili, da so to stvari, zaradi katerih je človek čislan in občudovan.

Včasih otroci, ki »lažejo«, stvari preprosto ne vidijo tako kot vi, in če jim rečete, da ne govorijo resnice, se jim zdi, da so po krivici obtoženi. Kadar izbruhne prepir med bratoma, je vedno kriv oni drugi. Prav tako je vedno druga sestra tista, ki je predlagala, da splezata na streho lope ali potrgata vse rože v vrtu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja