Barbara Bort pudrna blazinica srednje velika

BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike. BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike.
16777 16777

Ocene in mnenja

Opis

BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike ter definiranja novih svetovnih trendov.

Vsebuje:
1 blazinico

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Učenje

Otrok ne raste, se ne razvija in ne uči ves čas z enako hitrostjo. So obdobja, ko bo kar hlastal po novih spoznanjih, pridobival nove spretnosti in jih takoj tudi uporabil. Takrat se včasih zdi, daje nekatere sposobnosti in pridobljene spretnosti nekoliko pozabil, vendar ne skrbite, niso izginile za vedno. Otrok se med učenjem koncentrira na novost, ko pa jo usvoji, se bodo povrnile tudi vse spretnosti, kijih je že obvladal.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja