Barbara Bort pudrna puh gobica

BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike. BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike.
16778 16778

Ocene in mnenja

Opis

BARBARA BORT je profesionalna in dekorativna kozmetika, ki je v svetu kozmetike prisotna že od leta 1966 in skrbi za neprestan razvoj inovacij na področju kozmetike ter definiranja novih svetovnih trendov.

Vsebuje:
1 blazinico

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Otrok se je pripravljen učiti in vsako informacijo vsrka kot goba.

Med takimi učnimi obdobji skušajte malčku čim bolj popestriti vsakdan. Če za kakšno dejavnost pokaže posebno zanimanje,jo seveda čim večkrat ponavljajte, vendar mu v življenje uvajajte tudi novosti: pripravljen se je učiti in vsako informacijo vsrka kot goba.

In ne ubadajte se preveč s presojo, kaj je zanj primerno in kaj ne: majhni otroci sami preprosto presejejo informacije in obdržijo tiste, ki jih razumejo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja